INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Franz Beckenbauer nu-i iartă pe jucătorii lui Bayern Munchen: „Arată ca o trupă de old-boys”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 10:30

Franz Beckenbauer crede că jucătorii lui Bayern Munchen, la un pas de titlu și de Cupă, nu mai au aceeași foame de trofee ca altădată: „Văd o anume delăsare”.

Bayern, 3-1 cu Hannover 96, mai are nevoie de-o victorie în ultimele două etape pentru a sărbători un al 7-lea titlu consecutiv în Bundesliga. Dar Franz Beckenbauer este departe de a fi mulțumit cu ceea ce a arătat echipa în acest sezon. El însuși căpitan al roș-albilor, apoi antrenor și președinte al clubului, fostul internațional a dat de pământ cu jucătorii lui Niko Kovaci.

Când mă uit cât de intens se joacă în Liga Campionilor și în Europa League, ce bătălii se dau!, iar apoi îmi îndrept privirea către Bayern, de multe ori am impresia că văd echipa de old-boys a lui Uwe Seeler”, a comentat Kaiserul.

Astăzi în vârstă de 73 de ani, Beckenbauer a mai folosit această expresie în 2001, după un 0-3 cu Lyon în Ligă. Jucătorii s-au mobilizat atunci să-i demonsteze că n-are dreptate și au câștigat trofeul.

Franz crede că Niko Kovaci are pe mână „o echipă răsfățată, obișnuită cu succesele. Nu-i deloc ușor s-o antrenezi. În mod normal, ar fi trebuit să închidă lupta pentru titlu de mult timp, dar sesizez la jucători o anume delăsare”.

4 puncteavans are Bayern în fruntea clasamentului, după ce Dortmund s-a împiedicat sâmbătă la Bremen (2-2)

„Beckenbauer are dreptate. În multe meciuri, ținând cont de pretențiile pe care le avem de la noi, am arătat prea puțin. Chiar și acum, cu Hannover, am făcut o primă repriză ok, dar a doua a fost modestă”
Joshua Kimmich, fundaș Bayern

„Cred că Franz nu și-a ales foarte bine cuvintele. Au fost destule perioade în acest sezon când echipa a avut evoluții foarte bune. Suntem totuși foarte aproape de a câștiga două trofee”Hasan Salihamidzici, director sportiv Bayern

Vezi și: 

Neymar aproape de Real Madrid! Clauza secretă care face posibil transferul galactic » Spaniolii îl cumpără la preț redus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mihai_luchian
mihai_luchian  •  05 Mai 2019, 23:11

Campionatul este slab, anul ăsta putem spune 110% că Borussia l-a pierdut, nu că Bayern l-a câștigat. Iar până la Cupă mai e un meci care nu pare prea greu. Anul ăsta Bayern a fost mai slabă ca în ultimii 5-6 ani, dar dacă celelalte sunt mult mai slabe ca ei, face eventul. Ce poți să reproșezi? Corect,în Europa se vede că Bundesliga este mult sub Anglia, Spania și Italia, mai nou chiar sub campioanele Franței și Olandei. Ăsta este adevărul. Soluția : bagă bani în jucători și mai ales în banca tehnică. Acolo nivelul este foarte scăzut din păcate, principalul motiv al prestației slabe de anul ăsta...

facicespuneberbecul
facicespuneberbecul  •  05 Mai 2019, 13:34

A fost ignorat semnalul de alarma, tras acum cativa ani de un jucator exemplar, capitanul Lahm. Degradarea a continuat cu Flop Guardiola, un antrenor incompatibil cu spiritul bavarez, lovitura de gratie fiind data de alegerea unui ageamiu ca Nico Kovac.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close