INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Fratele lui Ryan Giggs, declarații șocante despre legendarul jucător al lui Manchester United: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

Ryan Giggs
Ryan Giggs

Articol de - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2024 10:11 / Actualizat miercuri, 31 ianuarie 2024 18:08

Rhodri Giggs (46 de ani), fratele mai mic al legendarului jucător al lui Manchester United, Ryan Giggs (50 de ani), a făcut noi dezvăluiri despre numeroasele scandaluri în care a fost implicat fostul selecționer al Țării Galilor.

În 2011 s-a descoperit că Rhodri a fost înșelat de soția sa, Natasha, chiar cu fratele acestuia, Ryan Giggs. Aventura ar fi durat timp de 8 ani.

Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena
DINAMO
Defensiva lui Dinamo e-n pom! Plecarea iminentă a lui Lucas Alves dă frisoane + „Câinii” ar putea ajunge să se roage de Quentin Bena

Rhodri Giggs: „Aș fi putut să-l îngrop definitiv!”

„Tot ce-am încercat în această viață a fost să fiu un tată și un soț bun, iar el (n.r. - Ryan Giggs) a fost doar un idiot. De-a lungul timpului lumea a crezut că am vândut povești despre el pentru că aș fi fost prieten cu un reporter.

Asta nu înseamnă că vând povești secrete cu el, dar lumea crede asta și în ziua de azi. Sunt niște idioți, unde sunt dovezile? Nu există nicio dovadă. Singurul lucru pe care l-aș fi inventat despre el ar fi că mașina sa a fost neagră, când de fapt a fost albastră.

Dacă aș fi vrut să vând povești cu el aș fi făcut-o anul trecut și l-aș fi îngropat definitiv. Știu câteva lucruri care l-ar fi îngropat, deci dacă aș fi vrut să fac asta aș fi făcut-o. Dar pentru ce? Nu sunt chiar așa ca om, dar ar trebui să fie precaut, pentru că aș fi putut fi.

Mulți oameni ar fi putut face asta, dar n-au făcut-o, în ciuda deciziilor pe care le-a luat el toată viața. Nu poți să treci prin viață așa, ca un om serios și familist, când de fapt te culci cu toate femeile pe care le vezi. Câți ani are, 48, 49? Ar trebui să se maturizeze!

Mă poate suna oricând vrea. Am trecut peste toate, am o nouă carieră acum. După toate mizeriile prin care am trecut, am reușit să le depășesc în felul meu”, a spus Rhodri Giggs la The Central Club Podcast.

Rhodri Giggs, despre aventura soției sale cu Ryan Giggs: „Am bănuit asta timp de 3-4 ani”

„Sunt destul de multe lucruri pe care nu le cunosc, dar știu oricum destul de multe. A făcut multe lucruri care au avut urmări grave. Îmi este destul de asemănător, amândoi suntem tăcuți și plictisitori.

Cred că presa a avut un aport la declinul lui, l-au urmărit încă de când avea 17 ani. El și-a ales calea asta și trebuie să trăiască așa. Am avut o bănuială timp de 3-4 ani că e ceva între ei (n.r. soția sa și fratele său, Ryan). Am vorbit cu mama despre asta, dar mi-a spus că sunt prostuț, n-are cum să se întâmple asta. N-a vrut să-mi spună în față pentru că îi era teamă că aș face ceva prostesc, dar n-ar fi fost cazul.

M-am mutat la un prieten acasă, iar mama și restul familiei erau în Spania și mi-au spus să vin și eu acolo. Era și el acolo alături de soția și copiii săi, a insistat să vin și eu, dar nu avea cum să se întâmple asta. 

Până la urmă, a avut curaj să se întâlnească cu mine după 3 sau 4 săptămâni. S-a întâmplat la un prieten acasă. Mi-a spus că a fost vorba doar de sex, nimic altceva, mi-a zis că-i pare rău. Îmi părea mie rău pentru el, după tot ce a făcut i-am spus să plece din fața mea”.

VIDEO. Manchester United are un nou investitor: Jim Ratcliffe. Afacere de 1,5 miliarde de euro!

Vezi și alte știri:

Titularii lui Arsenal și-au aruncat cuvinte grele și au fost despărțiți de colegi » Reacția lui Arteta: „Da, s-au încins spiritele”
PREMIER LEAGUE
Titularii lui Arsenal și-au aruncat cuvinte grele și au fost despărțiți de colegi » Reacția lui Arteta: „Da, s-au încins spiritele”
„Sfert” de poveste în Cupa Germaniei » Fortuna s-a văzut egalată în '120+1, dar o „Panenka” a trimis-o în careul de ași!
CUPA GERMANIEI
„Sfert” de poveste în Cupa Germaniei » Fortuna s-a văzut egalată în '120+1, dar o „Panenka” a trimis-o în careul de ași!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  31 Ianuarie 2024, 14:08

Ce frate de toate jena..... Sunt miliarde de femei pe lumea asta. Cum s-o iei tocmai pe a lui frac-tu?

brentford
brentford  •  31 Ianuarie 2024, 13:05
Postat de steaua.libera pe 31 Ianuarie 2024, 12:54

Numai în pielea lui să nu fii

A lui Alexandru Stanciu?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  31 Ianuarie 2024, 12:59

...un om adevarat ...care priveste viata in fata ...acest articol este despre sport ...sex ul este tot un fel de sport ...si fotbalistii fac sex ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează