INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Fredy Guarin, arestat » Era drogat și beat! Și-a luat la bătaie tatăl în propria casă din Columbia

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat vineri, 02 aprilie 2021 11:10 / Actualizat vineri, 02 aprilie 2021 11:10

Fredy Guarin, 34 de ani, fostul mijlocaș al lui Inter, acum la Millonarios, a fost reținut de poliție, după ce și-a luat la bătaie tatăl în casa din Medellin.

Momente terifiante la Medellin cu un fost mijlocaș al lui Inter. Fredy Guarin, 34 de ani, în prezent la Millonarios, a fost arestat după ce părinții au chemat poliția. Columbianul era plin de sânge și e acuzat că și-a atacat violent tatăl în garajul casei, în condițiile în care era sub influența alcoolului și drogurilor! Generalul de poliție Jorge Vargas a confirmat joi agresiunea și reținerea fotbalistului.

Fredy Guarin a plecat din China

Guarin a opus rezistență la arestare și a mai rănit în incident un agent. A fost transport la spital și ținut sub pază armată, după cum anunță cotidianul El Pais. Un filmuleț postat de un martor oferă o imagine șocantă a lui Freddy, care a lovit și un alt membru al familiei. 

Fostul internațional cu 57 de selecții și patru goluri pentru reprezentativa Columbiei a mai jucat la Boca, Saint-Étienne, FC Porto, Shanghai Shenhua, Vasco da Gama, iar pe 31 decembrie 2020 a venit liber la Millonarios.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Arbitru pedepsit cu 15 luni închisoare pentru un penalty scandalos inventat în 2018

Veste proastă pentru Ciprian Tătărușanu » AC Milan a întocmit o listă de posibili înlocuitori pentru Donnarumma

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează