INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

„Frenkie, Barcelona e OK?” » Întrebarea pusă de Mbappe lui De Jong a aprins imaginația suporterilor catalani

Frenkie de Jong și Kylian Mbappe/ foto: Imago
Frenkie de Jong și Kylian Mbappe/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2022 10:10 / Actualizat luni, 28 martie 2022 12:35

Kylian Mbappe (23 de ani), atacantul lui PSG, a intrat în ultimele luni de contract cu echipa franceză și a refuzat toate ofertele de prelungire venite din partea conducerii de pe Parc des Princes. În acest context, fanii Barcelonei speră că echipa lor să dea marea lovitură a verii și să-l aducă pe francez pe Camp Nou.

Spaniolii de la as.com au publicat un video mai vechi, dar care le aprinde imaginația suporterilor catalani. Mai exact, în 2019, la Gala The Best organizată de FIFA, Mbappe l-a întâlnit pe Frankie de Jong, proaspăt transferat la Barcelona, și l-a întrebat despre viața la clubul „blaugrana”.

Momente grele pentru Ovidiu Hațegan! Arbitrul de 41 de ani a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara
ARBITRAJ
Momente grele pentru Ovidiu Hațegan! Arbitrul de 41 de ani a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara

Fanii Barcelonei speră la Mbappe

„Frenkie, voiam să te întreb: Barcelona e OK?” l-a chestionat Mbappe imediat cum l-a întâlnit pe De Jong. Olandezul a răspuns: „Da, e foarte bine. Dar e o situație mai dificilă acum”.

Recent, Mbappe a dat follow pe Instagram mai multor vedete ale Barcelonei, precum Dani Alves, Frenkie de Jong, Depay sau Aubameyang, dar și Alexiei Puttelas, cea mai bună jucătoare de la echipa feminină a clubului catalan și câștigătoarea Balonului de Aur în 2021. 

În urma acestor evenimente, fanii Barcelonei de pe rețelele de socializare au început să speculeze, marea dorință a acestora fiind transferul lui Mbappe la clubul lor.

Presa catalană susține că Barcelona nu e interesată de Mbappe

Recent, a apărut o informație în presa franceză conform căreia Barcelona este interesată de Kylian, club pentru care atacantul nu ar refuza să joace.

Totuși, spaniolii de la Sport.es sunt de părere că nu există vreun interes sau vreo ofertă reală din partea clubului catalan pentru Mbappe. Totul a fost lansat chiar de cei din anturajul fotbalistului cu scopul de a-i atrage atenția lui Florentino Perez, președintele lui Real Madrid.

160 de milioane de euroeste cota lui Mbappe, potrivit transfermarkt.com

Citește și:

Marile cluburi fac presiuni la UEFA! Vor două locuri de Ligă asigurate conform coeficientului european!

În seara decernării Premiilor Oscar, clubul din Spania nu l-a „iertat” pe Cristiano Ronaldo: „A trebuit să ne amintim de asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează