INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Prima surpriză în Premier League » Liverpool s-a împiedicat de o nou-promovată

Fulham - Liverpool 2-2/ foto Imago Images +6   FOTO
Fulham - Liverpool 2-2/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 17:21 / Actualizat sambata, 06 august 2022 17:50

Liverpool a remizat în deplasare cu Fulham, scor 2-2, în prima etapă a noului sezon de Premier League.

„Cormoranii” veneau după victoria cu Manchester City, 3-1, din Supercupa Angliei. Trupa lui Klopp nu a reușit însă să se impună pe terenul nou-promovatei Fulham, fiind condusă pe tabelă de două ori.

Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi
BARCELONA
Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi

Fulham - Liverpool 2-2, în prima etapă de Premier League

Cu Darwin Nunez pe banca de rezervă din primul minut, Liverpool a avut un început ezitant de meci. Fulham a făcut presing sus și nu le-a lăsat timp de gândire superstarurilor lui Klopp. Londonezii au deschis scorul pe un contraatac, în minutul 32.

Palinha a recuperat la centrul terenului și a dat drumul repede la minge. Balonul a ajuns la Tete, care a centrat perfect din banda dreaptă. Mitrovic a venit lansat, a sărit peste Arnold și a trimis cu capul în vinclu.

Fără șut pe poartă în prima repriză, cea mai mare ocazie a lui Liverpool a fost semnată de Luis Diaz, în minutul 39. Columbianul a trimis cu stângul la colțul lung, dar mingea a lovit bara.

Darwin Nunez, debut fantastic în Premier League

Repriza secundă a început cum nu se putea mai rău pentru Liverpool. Thiago s-a accidentat la coapsă după doar 4 minute și a fost înlocuit de puștiul Harvey Elliot. Pe teren a intrat și Nunez, în locul lui Firmino.

Atcantul venit de la Benfica a schimbat total dinamica în atacul „cormoranilor”. Mai întâi, a avut primul șut pe poarta lui Fulham, în minutul 63. La o centrare venită de la Salah, Darwin a trimis cu călcâiul, însă portarul Rodak a intervenit sigur.

Un minut mai târziu, Liverpool a reușit o fază la indigo, doar că Nunez a reușit să marcheze de această dată, cu călcâiul, primul său gol în Premier League.

+2 FOTO

Mitrovic, „dublă” împotriva lui Liverpool

Mitrovic, atacantul lui Fulham, a ieșit din nou la rampă în minutul 71. La un diel cu Van Dijk în careu, a căzut și a obținut penalty. Faza a fost verificată de VAR și deși imaginile nu au arătat un contact clar, decizia a rămas.

Sârbul și-a asumat responsabilitate și a transformat fără emoții. Avantajul londonezilor a durat doar 10 minute. Perechea Nunez - Salah a ieșit din nou la rampă, însă rolurile au fost inversate. Uruguayanul i-a pasat scurt egipteanului, care a marcat fără emoții.

Cu această reușită, Salah a ajuns la al 6-lea sezon consecutiv de Premier League în care înscrie în prima etapă, adică de la venirea sa la Liverpool, în 2017. 

„Cormoranii” au continuat asaltul și au fost aproape de victorie, însă trasorul lui Henderson din afara careului a nimerit doar bara transversală. S-a terminat doar 2-2, iar Liverpool face primul pas greșit în noul sezon, chiar în etapa #1.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Decizie surprinzătoare luată de Real Madrid » A vândut în Catalonia unul dintre cei mai promițători fotbaliști spanioli

Luis Suarez a marcat primul gol pentru Nacional + Aguero a urmărit partida de la tribuna oficială

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
brujo
brujo  •  08 August 2022, 10:46

Liverpool s-a impiedicat de VAR.

Forzzastiinta
Forzzastiinta  •  06 August 2022, 19:00

Degeaba ai VAR daca dai un asa 11 metri.

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  06 August 2022, 18:21

Salah e o gloaba ordinara, trebuie vindut urgent de Liverpool.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează