INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA - ITALIA (23:00, SPORT.RO, ÎN DIRECT)

Furios

Articol de - Publicat miercuri, 26 martie 2008 00:00

Donadoni i-a atacat pe cei care îi pun la îndoială implicarea la "naţională" deoarece nu şi-a prelungit contractul

Atmosferă încinsă la reunirea lotului Italiei pentru amicalul de diseară cu Spania. Selecţionerul Roberto Donandoni a venit la discuţia cu jurnaliştii decis să-i pună la punct pe aceia care au îndrăznit să spună că, refuzînd să-şi prelungească acum contractul cu federaţia, va privi mai relaxat pregătirile pentru Euro 2008 şi turneul final în sine. Că nu se va mai implica la fel de mult.
"De ce n-am semnat? Eram condiţionat de prezenţa în semifinale şi nu mi-a convenit. Dar asta nu înseamnă că de acum încolo voi fi mai puţin profesionist. Şi nu exclude nici posibilitatea de a rămîne la şi după Euro", s-a înfierbîntat selecţionerul adversarei "tricolorilor" la turneul final din iunie.

În apărarea sa, Donandoni a adus în discuţie inclusiv situaţia lui Van Basten în Olanda: "El a încheiat deja un acord cu Ajax şi nimeni nu i-a reproşat ceva. Ce-aţi fi scris dacă eu semnam acum cu Cisanese, echipa din orăşelul meu natal, pe 4 ani? Probabil m-aţi fi pus la zid".

Del Piero: "Nu-l slăbesc"
Lăsat din nou acasă de selecţioner, ca şi Cassano, Del Piero a făcut haz de necaz: "Acum, Donadoni nici măcar nu m-a sunat. Dar nu trebuie să mai dovedesc eu ceva într-un amical. Oricum, nu-l slăbesc deloc. Dacă nu mă ia acum, o să încerc din nou în 2012". Confruntat cu declaraţiile torinezului, tehnicianul italian a punctat: "Care a rămas acum pe afară poate fi în lot data viitoare. Le-am spus tuturor că nimeni n-are locul asigurat".

SPANIA - ITALIA
Ora: 23:00; Stadion: Martinez Valero (Elche); Transmisie TV: sport.ro (în direct)
SPANIA: Casillas - Sergio Ramos, Puyol, Marchena, Capdevila - Iniesta, Xavi, Cesc Fabregas, D. Silva - F. Torres, Villa. Antr. L. Aragones
ITALIA: Buffon - Panucci, Cannavaro, Materazzi, Zambrotta - De Rossi - Gattuso, Ambrosini - Pirlo - Toni, Di Natale. Antr. R. Donadoni
Arbitru: Fritz Stuchlick (Austria)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  26 Martie 2008, 10:16

Donadoni va face si el pe zmeul in cazul lui Del Piero exact asa cum a facut-o Domenech in cazul lui Trezeguet. Cand o sa fie in corzi, fara solutii, acuzat de presa, de fani, de toata lumea, isi va aminti ca are un extraordinar atacant "uitat" la Juventus. Si atunci va fi si mai umilitor pentru selectioner, convocandu-l pe Alex care va face un joc de vis, si il va forta astfel pe Donadoni sa recunoasca ca a gresit cand nu l-a chemat in meciurile anterioare. Forza Juve! Il Capitano!

 •  26 Martie 2008, 09:52

Sergiu, vezi ca ai facut o confuzie, Italia nu a luat titul european in 2000, ci Franta, intr-adevar a ajuns in finala, dar a pierdut-o:)

 •  26 Martie 2008, 09:23

sa fim serios, Alex nu mai are nevoie de nationala, ci nationala are nevoie de serviciile lui;el are in palmares titlul european in 2000+ titlul mondial in 2006, la care se adauga palmaresul sau la nivel de club, unul de invidiat multiplu campiona al Italiei, castigator de Champions League, Cupa uefa, Cupa Italiei, plus o avere de peste 150 milioane de euro adunati de-a lungul carieerei.In concluzie el poate sta foarte relaxat, neavand nevoie de mila milanezului Donadoni!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează