INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA GSP 2020

GALA GSP 2020. VIDEO Cel mai emoționant moment al serii: ce și-au transmis Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu, antrenorii anului: „A fost un model pentru mine” / „Să ne vedem într-o finală de Champions League”

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020.
GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020.

Articol de - Publicat marti, 22 decembrie 2020 20:26 / Actualizat marti, 22 decembrie 2020 21:20

GALA GSP 2020. Cosmin Olăroiu (51 de ani) și Răzvan Lucescu (51 de ani) au terminat la egalitate perfectă în Ancheta Gazetei Sporturilor și împart premiul de cel mai bun antrenor român din anul 2020. 

În 2006, Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu se înfruntau în sferturile de finală ale Cupei UEFA, într-un duel 100% românesc, Steaua - Rapid. La 14 ani distanță, cei doi se întâlnesc din nou la nivel înalt, în vârful ierarhiei celor mai buni antrenori români. 

GALA GSP 2020. Ce și-au transmis Cosmin Olăroiu și Răzvan Lucescu, antrenorii anului 2020

Ce aș putea să îi transmit lui Cosmin? Multă sănătate, mult noroc în continuare. Am avut prilejul să comunic cu el acum 3 săptămăni, după uriașa victorie din campionatul Chinei. A fost o plăcere să îi scriu, așa cum a fost o plăcere să primesc răspuns de la el. În anul 2000, când începea să activeze la FC Național, eu eram încă jucător. M-a impresionat că cineva atât de tânăr s-a apucat să antreneze. În prima parte a carierei a fost un model pentru mine. Mă bucur că am ajuns pe unde a fost și el. Mult succes în continuare Cosmin!
- Răzvan Lucescu, antrenor Al Hilal

Răzvan, te salut, pe tine și pe familia ta. Sunt foarte onorat că am câștigat acest premiu alături de tine. E o onoare și o mândrie, mai ales că noi ne cunoaștem de când eram copii, juniori la echipele de juniori ale Stelei și ale Sportului. Iată, viața ne-a dus într-o ipostază foarte frumoasă. Sunt extrem de bucuros. Știi la fel de bine ca mine cât de greu e să treci peste această barieră de prejudecăți creată în jurul nostru. Tu ai reușit, sunt convins că o vei face și în continuare. Îți urez succes, sunt cu inima alături de tine. Sper să ne întâlnim într-o finală de Champions League. Un an nou fericit, multă sănătoate și tot ce îți dorești!
- Cosmin Olăroiu, antrenor Jiangsu Suning

VIDEO. Olăroiu și Lucescu, mesaje speciale în Gala GSP 2020

Vezi și alte știri de la Gala GSP 2020: 

GALA GSP 2020. Dennis Man - „Fotbalistul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor: „Știu că acest premiu vine cu obligații, sunt conștient”

GALA GSP 2020. Simona Halep - „Sportivul anului 2020" în Ancheta Gazetei: „Mai fac loc și pentru alte trofee”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
cmurarita
cmurarita  •  23 Decembrie 2020, 11:44
Postat de paul801 pe 23 Decembrie 2020, 02:56

UCL - Shelbourne, apoi pierde cu Rosenborg UEFA : elimina Valerenga , dupa care are o grupa cu Lens, Hertha, Sampdoria si Halmstadt 1/16 cu Herenveen, 1/8 cu Betis, 1/4 Rapid, 1/2 semifinale...unde sunt echipele alea mari? ca sa nu mai vorbim ca in grupe i-a dus Protasov, nu Olariu

Sa vedem cu ce echipe a jucat: Sampdoria - locul 5 in Serie A in 2005, Lens - locul 4 in Ligue 1 in 2006, Hertha - locul 4 in Bundesliga in 2005, Betis - locul 4 in La Liga in 2005. Sunt echipe din top 5 campionate (cu exceptia Premier League) situate in top 5 IN campionat.

tipsy
tipsy  •  23 Decembrie 2020, 04:03
Postat de Nicu Valentin Vasiliu pe 23 Decembrie 2020, 02:46

a avut semifinala de uefa cu Steaua si zici ca nu are carte de vizita ? pai nustiu ce antrenor ar mai putea face o asemenea performanta la ce buget avea steaua fata de echipele cu care sa duelat ;) Olaroiu e ascultat cu admiratie de orice antrenor roman si tu un neica nimeni te-ai gasit sal critici !?

Steaua atunci chiar a avut un noroc de povestit nepotilor. Nu cred ca a mai existat traseu asa usor spre finala in istoria cupei uefa, din pacate pentru ei au dat-o de gard. Au fost favoriti in toate dublele. Rapidul a fost cel mai puternic adversar (si Steaua s-a calificat cu mare noroc in fata lor) ... in rest Betis, Middlesbrough, locurile 19-20 in Spania si Anglia, de restul nici nu mai vorbim. Rapidul a avut adversari mai tari. Nu o spun cu rautate, asa au stat lucrurile.

manx
manx  •  23 Decembrie 2020, 03:41

La o finala Steaua-Dinamo in Champions Ligue, la o bere in fata televizorului. Nu pe banca, nici in parc macar, nici in tribuna la vandut seminte.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează