INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIU

Cristiano Ronaldo, voturi total surprinzătoare la gala „The Best” » Pe cine a ales Lionel Messi

Gala FIFA The Best // foto: Guliver/gettyimages
Gala FIFA The Best // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 09:45 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 10:20

Robert Lewandowski (32 de ani) a primit premiul de cel mai bun fotbalist al anului în cadrul galei FIFA The Best, organizată joi. Polonezul a obținut 52 de puncte, 14 peste Cristiano Ronaldo (35 de ani) și 17 peste Lionel Messi (33 de ani). 

Imediat după desemnarea câștigătorului, Ronaldo a fost surprins cu o figură ce părea mai degrabă nemulțumită, motiv pentru care a fost criticat și acuzat de lipsă de fair-play.

Cristiano Ronaldo i-a votat pe Lewandowski și Messi!

Totuși, la scurt timp după, voturile căpitanilor echipelor naționale au fost dezvăluite, iar alegerea lui Cristiano (căpitanul Portugaliei) a surprins complet. Portughezul l-a votat pe Robert Lewandowski drept cel mai bun fotbalist al anului, în timp ce podiumul său a fost completat de Lionel Messi și Kylian Mbappe!

Alegeri surprinzătoare, în condițiile în care Cristiano a părut dezamăgit de triumful lui Lewandowski.

Cristiano Ronaldo, voturi total surprinzătoare la gala „The Best” » Pe cine a ales Lionel Messi
Cristiano Ronaldo, imediat după desemnarea câștigătorului // foto: Twitter @ DiarioOle

Lionel Messi nu l-a votat pe Cristiano Ronaldo

Celalălt colos al fotbalului mondial, Lionel Messi (căpitanul Argentinei) nu l-a avut pe Cristiano între primii 3 fotbaliști ai anului. Pe primul loc l-a pus pe Neymar, pe 2 pe Mbappe, iar podiumul său a fost încheiat cu Lewandowski.

Lewandowski, căpitanul Poloniei, i-a ales, în această ordine, pe Thiago Alcantara, Neymar și Kevin De Bruyne, iar căpitanul României, Răzvan Marin, pe Lewandowski, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

VIDEO. Lewandowski, 4 goluri cu Hertha Berlin

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Răzvan Lucescu, două eșecuri în patru zile în Arabia Saudită!

Dragoș Grigore a marcat pentru Ludogoreț » Echipa românilor e lideră în Bulgaria

Playtech: Anamaria Prodan, reacție HALUCINANTĂ după ce Reghe s-a dus cu altă femeie în Grecia: ”Să scăpăm de circ”


Comentarii (5)
1226306600716606
Functionarul Functionar  •  18 Decembrie 2020, 14:44

N-ai cum să nu-l votezi pe Lewa pe primul loc. A meritat din plin, anul acesta, sa se claseze pe primul loc.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  18 Decembrie 2020, 14:08
Postat de robby73 pe 18 Decembrie 2020, 12:42

De ce spui asta ? Doar pentru ca la votat pe Messi ? Hai sa fim sinceri......anul asta nu au ce cauta in Top 3. Nici unul din cei doi. Nici macar in Top 5. Posibil sa fie cum spui tu (adica invidie), dar si posibil ca Messi sa fi fost doar realist.

Messi și-a bătut joc de vot, alegându-i pe Neymar și Mbappe de la PSG-ul învins de Bayernul lui Lewa, dar și posibila lui destinație de anul viitor. N-ai cum să nu-l votezi pe Lewa pe primul loc. Cristiano este decisiv și pentru Juventus, în timp ce Messi a devenit un jucător de duzină la Barca, dar cum? De-o nesimțire crâncenă. Se plimbă pe teren, pierde mingi simple și nici nu catadicsește să facă măcar câțiva pași să o recupereze, e clar că-i cu mintea în altă parte și nu se poartă ca un profesionist. Ceea ce nu-i cazul lui Cristiano. Messi mi se pare cel mai bun fotbalist pe care l-am văzut vreodată, dar comportamentul lui actual e jenant. Cristiano provine dintr-o familie mult mai modestă, dar a demonstrat în timp empatie pentru cei defavorizați de soartă. N-am auzit aceleași lucruri despre Messi.

robby73
robby73  •  18 Decembrie 2020, 12:42
Postat de cpt.ahab pe 18 Decembrie 2020, 12:30

Cristiano are un caracter mai frumos decât cel al lui Messi!

De ce spui asta ? Doar pentru ca la votat pe Messi ? Hai sa fim sinceri......anul asta nu au ce cauta in Top 3. Nici unul din cei doi. Nici macar in Top 5. Posibil sa fie cum spui tu (adica invidie), dar si posibil ca Messi sa fi fost doar realist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close