INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALATASARAY - GAZIANTEP 3-3

Marius Șumudică, euforic după egalul spectaculos cu campioana Turciei: „N-am văzut-o niciodată aşa pe Galata!”

Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/ +7   FOTO
Marius Șumudică // FOTO: https://www.facebook.com/gaziantepfk/

Articol de - Publicat luni, 22 iunie 2020 12:41 / Actualizat luni, 22 iunie 2020 13:37

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a remizat cu Galatasaray, scor 3-3, după ce a egalat printr-un penalty transformat de Maxim în minutul 90+16. „Chiar şi echipelor mari le e greu să remonteze în asemenea situaţii. I-am presat constant".

După trei înfrângeri clare contra lui Galatasaray, cu Kayseri şi Gaziantep (1-4, 1-3 şi 0-2), Marius Şumudică a smuls duminică seară primul punct campioanei Turciei. A fost un thriller la Istanbul, unde antrenorul român a trăit intens pe margine, dar a crezut într-un rezultat pozitiv până în ultima secundă. 

Şi chiar la final, minutul 90+16!, Alex Maxim, integralist la oaspeţi (la fel ca Alin Toşca), a transformat penaltyul acordat cu VAR după „indirecta" dictată de arbitru, pentru că portarul Kocuk a ţinut prea mult timp mingea în mână, egalând (3-3). În superioritate din minutul 55 

„Ştiam că va fi foarte greu, însă ne-am pregătit corespunzător. Chiar şi pentru echipele mari e complicat să revină de la 1-3 la 3-3. Galatasaray rămâne unul din cele mai mari cluburi din Turcia, numai că eu am crezut mereu în echipa mea. Am pus constant presiune pe adversari şi i-am obligat să ajungă într-o situaţie foarte incomodă. Au tras de timp şi au refuzat jocul. Niciodată nu am văzut-o pe Galatasaray aşa! Jucătorii mei nu au renunţat să spere şi mi-au răsplătit încrederea", a declarat antrenorul român. 

Gaziantep a avut un om în plus din minutul 55, Çalık fiind eliminat după un fault în poziţie de ultim apărător, dar şi un gol anulat cu VAR! 

9 estelocul ocupat de Gaziantep după 28 de etape, cu 34 de puncte, şapte deasupra liniei retrogradării. Are opt victorii, zece remize şi zece eşecuri, golaveraj 40-45

4 goluriîn nouă partide de campionat a reuşit Maxim pentru Gaziantepspor. Mijlocaşul român a marcat din penalty şi etapa trecută, la 1-1 cu Ankaragücü

„Maxim a fost din nou extraordinar. La penalty a primit mingea, a tras-o pe la spate şi adversarul l-a faultat. Ar fi fost păcat să nu egalăm pentru am jucat foarte bine"
 Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

FOTO. Imagini tari de la Galatasaray - Gaziantep

+3 FOTO

VIDEO. Vladimir Cohn: ”Problema în România e că nu există director sportiv”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează