INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

GALERIE FOTO Cea mai frumoasă soție de fotbalist din Rusia, dezvăluiri de pe malul Mării Negre: a fost amenințată după ce a arătat semne obscene rivalilor

Cea mai frumoasă soție de fotbalist din Rusia, dezvăluiri de pe malul Mării Negre +14   FOTO
Cea mai frumoasă soție de fotbalist din Rusia, dezvăluiri de pe malul Mării Negre

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 11:08 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 12:02

Ksenia Pesyakova, soția lui Sergey Pesyakov, portarul lui Rostov, a avut de suferit după ce a arătat degetul mijlociu unei echipe rivale din prima ligă rusă.

Ksenia Pesyakovae considerată una dintre cele mai frumoase soții de fotbalist din Rusia. Fotomodelul e o prezență nonconformistă pe rețelele de socializare. Uneori exagerează, așa cum a făcut și la finalul meciului pierdut de Rostov, scor 1-10, cu Sochi, când formația soțului său a deplasat o echipă de copii din cauza carantinei impuse pe fondul pandemiei de coronavirus. Sochi a refuzat atunci amânarea meciului, așa că Ksenia a făcut un gest obscen, intolerabil, și le-a arătat degetul mijlociu. 

+10 FOTO

La o lună după incident, Ksenia Pesyakova, aflată într-o vacanță pe malul rusesc al Mării Negre, frumoasa blondă a povestit că a primit mai multe amenințări după acea fotografie: „Ai grijă să nu-ți rupi cumva degetul ăla când mai treci pe aici”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

George Pușcaș, elogiat de antrenor după ultimul meci: „E tânăr şi mai are multe goluri de oferit”

VIDEO Ianis Hagi a revenit pe teren! Cum s-a descurcat mijlocașul lui Rangers

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
saramago
saramago  •  13 Iulie 2020, 12:40
Postat de Cristian Baltaru pe 12 Iulie 2020, 21:24

Scorul a fost 1-0,nu 1-10!Corectați-vă postarea că vă faceți de râs.

Nu, scorul a fost chiar 10-1 pentru Sochi (... rebelul Kokorin a izbutit o triplă), iar team-ul din Rostov a aliniat echipa de tineret.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  12 Iulie 2020, 21:24

Scorul a fost 1-0,nu 1-10!Corectați-vă postarea că vă faceți de râs.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează