INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MEXIC

GALERIE FOTO Debut triumfal pentru Maradona în Mexic! A fost eroul serii și a făcut spectacol pe bancă

FOTO: Reuters +9   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 18 septembrie 2018 09:46

Diego Armando Maradona a adus prima victorie echipei din liga secundă mexicană Dorados de Sinaloa, decarul său marcând un hat-trick, la 4-1 cu Cafetaleros. La final, a făcut selfie-uri cu fanii, chiar și cu un adversar, și a sărbătorit cu jucătorii. 

Start perfect pentru Maradona în noua aventură din liga a doua mexicană. Dorados de Sinaloa, fără victorie în 6 meciuri și cu numai două goluri marcate până atunci, a făcut show luni noapte și a câștigat lejer, 4-1 cu Cafetaleros de Tapachula. Iar trei din golurile gazdelor le-a dat ecuadorianul Angulo, tocmai decarul echipei.

"Are un tun în picior"

Dar eroul serii a fost Diego, care s-a agitat pe margine ca un ultras, la fiecare ocazie, și a sărbătorit reușitele bătând cuba cu jucătorii. "Venirea lui ne-a redat moralul și acum băieții se simt eliberați", recunoaște Angulo. Pe care antrenorul argentinian l-a schimbat pentru a fi ovaționat de întregul stadion.

"Are un tun în picior", l-a lăudat El Diez. Aplaudat de suporteri și primit ca un rege, nu doar ca un salvator. La sfârșit a stat la selfieuri, chiar și un adversar i-a solicitat o amintire, și a mers cu toți jucătorii spre peluză pentru a sărbători succesul.

Salt pe locul 10

Dorados a sărit imediat pe locul 10 din 15 și presa se gândește deja la mai mult decât evitarea retrogradării, mai ales că echipa lui Maradona are un meci în minus. "Promovarea nu e atât de imposibilă", a scris Ole.

"Maradona este o legendă, un fotbalist faimos în lume. Va rămâne geniu și un personaj unic până la moarte"
López Obrador, președinte Mexic

Vezi și:  Unde s-a dus Maradona?! Patronul lui a comandat asasinate, trafichează arme și droguri și e plin de citate oribile: "Femeile sunt animalul meu favorit"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
krokoi
krokoi  •  18 Septembrie 2018, 10:48

sugestiva poza cu maradona aleasa de redactorii gsp. un mini click-bait acolo, subliminal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează