CAMPIONATE  ·  SCHIMBARE

GALERIE FOTO Era cea mai tare femeie din lumea curselor, dar s-a apucat de filme porno: „Tatăl meu e chiar mândru”

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 22:02

Renee Gracie, cea mai cunoscută femeie-pilot din Australia, a renunțat la curse și a devenit actriță în filmele pentru adulți. 

Frumoasa brunetă a devenit celebră datorită participării în Campionatul Australian de Supermașini. Era prima femeie care se înscria în competiție. Renee s-a săturat de volan, după 7 ani de muncă, din cauza  câștigurilor nemulțumitoare. Spune că acum câștigă peste 25.000 de dolari săptămânal din industria filmelor pentru adulți. 

+13 FOTO

„A fost cea mai bună decizie pe care am luat-o în viața mea. M-a adus într-o situație financiară pe care nici nu mi-o imaginam. Chiar mă bucur de ceea ce fac. Nu mă deranjează opiniile oamenilor, pot să mă numească cum vor. Sunt împăcată cu ceea ce fac. Vă vine să credeți sau nu, tatăl meu știe și e chiar mândru”
- Renee Gracie

Citește și alte știri despre sporturile cu motor:Elena Băsescu a dispărut complet din viața politică. Anunțul uluitor făcut acum de fiica fostului președinte
Libertatea
Comentarii (22)
Bolon Yokte  •  06 Iunie 2020, 23:20
Postat de clarvazatorul pe 06 Iunie 2020, 15:17

Vad ca GSP a luat-o pe urmele Prosport. Pana vor fi dati in judecata cum s-a intamplat si cu Prosport-ul!

Pai acum are patronii care erau la prosport și gspul.Plus ziariștii care au îngropat ProSportul-ștucan,etc.În orice articol el scrie numa de blaturi doar de el vazute și antiHagi! Plus articole despre politica de care era plin prosportu! Îmi aduce aminte de Sportul ziar de pînă-n 89.

cpt.ahab  •  06 Iunie 2020, 22:26
Postat de rockyus pe 06 Iunie 2020, 17:50

Salutare capitane, cam rarut pe-aici!

Servus! Ai dreptate. Mai răruț cu comentatul peste tot. Îmi fac mai mult sânge rău și scot ce-i mai rău din mine. Mai bine învăț să mă abțin!:))

tricisport  •  06 Iunie 2020, 18:43

Devenise prea grasa pt cursele de masini, se vede clar. Trebuia sa faca un stop pt alimentare in plus.

Vezi toate comentariile (22 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1