INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

GALERIE FOTO » Fabregas e îndrăgostit pînă peste cap de o femeie mai mare cu 12 ani şi cu doi copii!

Daniela are o relaţie serioasă cu Fabregas +5   FOTO
Daniela are o relaţie serioasă cu Fabregas

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 august 2011 10:45

Cesc Fabregas urmează exemplul bunului său prieten Gerard Pique şi s-a cuplat cu o femeie mai mare ca el. Dacă Pique, 24 de ani, a preferat-o pe cîntăreaţa columbiană Shakira, 34 de ani, Fabregas, 24 de ani, are o relaţie cu  Daniela, 36 de ani.

Noua achiziţie a Barcelonei a cunoscut-o pe frumoasa de origine libaneză într-un restaurant, acum un an, pe cînd era implicat într-o relaţie cu iubita sa din copilărie, Carla. Cesc a curtat-o pe Daniela şi, între timp, s-a despărţit de Carla. Paparazzii i-au surprins în această vară la plajă pe Coasta de Azur, împreună cu cei doi copii ai Danielei, dar nu au crezut că relaţia este una prea serioasă. Spaniolul i-a contrazis însă cînd a continuat idila cu bruneta, făcîndu-şi chiar un tatuaj cu iniţiala ei.

Daniela a fost măritată cu un om de afaceri cu proprietăţi în Anglia, cu care a făcut o fată şi un băiat, dar de care a divorţat cu doi ani în urmă. Foarte discretă, iubita lui Fabregas nu a vorbit deloc despre relaţia lor, chiar şi după ce a fost fotografiată cu starul Barcelonei sau la meciurile acestuia.

Vezi mai jos o galerie foto cu iubita lui Cesc!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
1947fcsb
1947fcsb  •  25 August 2011, 13:00
Postat de muie_gsp_tv pe 25 August 2011, 12:55

ce spune totul despre ea, bai tarane? stii tu de ce s-au despartit? cu conceptia asta a stat ma-ta langa tactu ala strungar cu fata de alcoolic?

Nu vorbeam despre divort in mm de aurolac, ma refeream ca dupa ce a fost cu un milionar din Anglia, acum umbla cu alt milionar, ceea ce inseamna ca pentru ea conteaza mai mult banii decat restul...

muie_gsp_tv
muie_gsp_tv  •  25 August 2011, 12:55
Postat de 1947fcsb pe 25 August 2011, 12:15

"Daniela a fost măritată cu un om de afaceri cu proprietăţi în Anglia, cu care a făcut o fată şi un băiat, dar de care a divorţat cu doi ani în urmă." ...asta spune totul despre ea.

ce spune totul despre ea, bai tarane? stii tu de ce s-au despartit? cu conceptia asta a stat ma-ta langa tactu ala strungar cu fata de alcoolic?

march31inho
march31inho  •  25 August 2011, 12:34

Seamana putin cu Marisa Tomei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează