INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

GALERIE FOTO » Forlan e susţinut de fani după ce şi-a părăsit logodnica: "Mai bine că nu te-ai însurat!"

Unul din bannerele afişate de fani +6   FOTO
Unul din bannerele afişate de fani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 11:36

Fanii care au asistat ieri noapte la partida dintre echipa Uruguayului şi cea a Mexicului, scor 1-0, au avut mesaje speciale de transmis atacantului celeste Diego Forlan, legate de relaţia sa cu fotomodelul argentinian Zaira Nara.

Forlan a anulat nunta cu Zaira cu o lună înainte de eveniment, după ce aceasta a pus problema unui contract prenupţial din care să rămînă cu o mare parte din averea fotbalistului după un eventual divorţ. Diego nu a folst de acord cu pretenţiile fotomodelului, şi astfel a rupt relaţia.

Suporterii au fost alături de idolul lor şi au criticat-o pe fosta iubită a acestuia: "Diego, mai bine că nu te-ai însurat!" scria pe un banner de la tribuna a doua, iar pe altul era o aluzie la banii pe care Forlan i-a investit în relaţia cu Zaira. Fanii care le-au afişat au explicat: "Sîntem alături de Diego, a suferit mult din cauza ei. El a vrut să se căsătorească, dar pretenţiile ei au fost exagerate. Şi-aşa a cheltuit foarte mulţi bani cu ea".

Presa sud-americană aşteaptă cu interes partida din sferturile Copa America, Uruguay-Argentina, pentru a vedea ce idei mai au inventivii suporteri ai naţionalei lui Oscar Tabarez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează