INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

WEST HAM - MAN UNITED 3-1 // FOTO Jose Mourinho e pe marginea prăpastiei! Manchester United pierde usturător în deplasarea de la West Ham

FOTO: Reuters +13   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 16:14

Manchester United a pierdut în deplasarea de la West Ham, scor 1-3, și a ajuns la 3 partide fără victorie!

Criza de la United se adâncește. Jose Mourinho și-a pus în cap jucătorii, fanii nu mai au răbdare, iar rezultatele nu-l ajută deloc. West Ham n-a avut nicio clipă emoție în partida de pe stadionul Olimpic din Londra.

Felipe Anderson, brazilianul adus în vară de la Lazio, a deschis scorul în minutul 5. United a pedalat în zadar până la finalul primei părți. Mai mult, a fost pedepsită la o fază fixă. Victor Lindelof și-a deviat mingea în propria poartă în minutul 43.

Intrat după pauză, Marcus Rashford a oferit de doi bani speranțe. A deviat spectaculos o pasă primită de la Shaw în minutul 71. "Ciocănarii" au reacționat prompt. Starul Marco Arnautovic l-a executat pe De Gea 3 minute mai târziu, stabilind scorul final, 3-1.

United ocupă provizoriu poziția a 8-a în Premier League, dar poate cădea până pe 10 la finalul etapei. West Ham acumulează 7 puncte în ultimele 3 etape și ajunge pe 12, departe de locurile retrogradabile.

Vezi și: Hertha - Bayern 2-0 // VIDEO Criză de Oktoberfest: ”Am primit inadmisibil două goluri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  30 Septembrie 2018, 07:04

S-a vazut clar ca Mourihno nu mai este agreat de catre jucatori! Niciodata MU nu a jucat atat de prost si... lent.

cneius
cneius  •  29 Septembrie 2018, 17:22

Usturator ???

bazinga
bazinga  •  29 Septembrie 2018, 16:50

Ar merita arogantul asta de Mou a zboare de la MU!Ar fi a doua echipa de la care este concediat,dupa CHELSEA,nu-i asa?Poata ii mai taie coneva din infatuarea asta care l-a facut celebru....Un antrenor umflat de presa sportiva cu compresorul,care a primit tot ce i s-a cerut in materie de fotbalisti buni,nu a format nicio echipa...nu a descoperit sau incurajat niciun jucator!Doar a terminat o gramada....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează