INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

GALERIE FOTO Liverpool sau Barcelona? Luis Suarez a ridicat Gheata de Aur și a ales: "Acolo mă retrag!"

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 10:44

Luis Suarez, 29 de ani, și-a adjudecat cea de-a doua Gheată de Aur în doar trei ani, cele 59 de goluri în 53 de meciuri pentru Barcelona în sezonul trecut fiind suficiente pentru a-și asigura titlul de cel mai prolific golgheter al Europei.

Internaționalul uruguayan a ținut să mulțumească clubului catalan pentru susținerea acordată, declarațiile sale lăsând un gust amar în rândul suporterilor lui Liverpool, fosta echipă a lui Suarez.

"Vreau să mulțumesc Barcelonei pentru faptul că m-a vrut aici, coechipierii mei joacă un rol important în fiecare gol marcat de către mine. Colegii mei sunt magnifici, îmi ușurează munca, asta nu înseamnă, totuși, că vreau să-mi scad din merite, trebuie să fii pe fază ca să marchezi", a declarat vârful cu 93 de goluri și 55 de assisturi în 108 partide jucate în tricoul blaugrana, citat de eurosport.com.

"Sunt în cea mai bună echipă a lumii alături de cei mai buni jucători. Am luptat mult în viață ca să ajung aici, iar de când am ajuns la Barcelona, încerc să mă bucur de fiecare clipă, să câștig trofee. Sper să îmi termin cariera aici, pe Camp Nou, dar pentru asta voi fi nevoit să evoluez la cel mai înalt nivel", a recunoscut Suarez, năruind astfel speranțele "cormoranilor", care se așteptau la o revenire de excepție a uruguayanului pe Anfield Road.

1singur trofeu a câștigat internaționalul uruguayan la Liverpool, Cupa Ligii a Angliei în 2012

8trofee a câștigat Suarez în tricoul blaugrana, inclusiv două titluri în Spania și un trofeu Champions League

 

FELIZ MUY FELIZ GRACIAS A TODOS @sofibalbi HAPPY, VERY HAPPY THANK YOU ALL @sofibalbi

A photo posted by Luis Suarez (@luissuarez9) on

Colegii de la Barcelona au postat imagini cu Suarez de la eveniment.

 

Felicidades chaval !!!! Vamos arriba

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

 

Enhorabuena gordo, te lo mereces y vamos a por más ⚽️ @luissuarez9

A photo posted by Nj neymarjr (@neymarjr) on

 

Momento especial para compartir con el #botadeoro @luissuarez9!! Un placer!!!! Por muchos años amigo!!! de @miguelruizfcb

A photo posted by Andres Iniesta (@andresiniesta8) on

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează