INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEMIFINALE, RETUR // LIVERPOOL - BARCELONA

GALERIE FOTO // Salah, ce spaimă! „Șase secunde n-a mișcat!” » Nu va juca împotriva Barcelonei! + „Nu-și amintea cine sunt!”

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2019 11:03

Mohamed Salah a fost victima unei comoții cerebrale după ce a fost lovit în cap de portarul lui Newcastle.

Pentru Mohamed Salah, sezonul pare încheiat. Nu va putea juca mâine, la returul semifinalelor Champions. Și, foarte probabil, va lipsi și la ultimul meci de campionat, duminică, împotriva lui Wolverhampton.

Schär: „Fără reacție”

Vineri seară, în minutul 67, stadionul lui Newcastle a amuțit, văzând că Salah rămăsese inert în iarbă după ciocnirea violentă cu Dubravka. Pe teren, au fost momente de panică. Portarul gazdelor, care îl lovise cu șoldul în cap pe egiptean, a mărturisit: „Cinci, șase secunde, Salah nu a mai mișcat”. Iar coechipierul său, Schär, primul care a ajuns lângă Mo, a dezvăluit că acesta „n-avea nicio reacție”.

Mai mult. Lovren, stoperul lui Liverpool, a povestit la final un detaliu tulburător: „Mo nu-și amintea cine sunt!”.

Prea mare riscul

Opt minute a primit îngrijiri medicale pe gazon după comoția cerebrală suferită pe St. James' Park. Plângea când a fost luat cu targa, în aplauzele publicului.  Atacantul african va fi supus astăzi unui examen detaliat. Dar, anunță cotidianul egiptean Yallakora și postul de radio spaniol Cadena SER, Salah nu va evolua contra Barcelonei. Situația e mult prea periculoasă pentru a risca. Și Mo nu va risca. 

26de goluri și 13 assisturi are Mo Salah în toate competițiile, cel mai influent jucător al lui Liverpool în acest sezon

50de meciuri a jucat egipteanul la Liverpool în actuala stagiune (37 în Premier, 11 în Champions, 1 în FA Cup și 1 în Cupa Ligii)

 Nu joacă nici Dembélé. Are ruptură!

Nici Barcelona nu va avea un jucător important în manșa secundă, pe Anfield. Ousmane Dembélé, mai mereu accidentat în acest sezon, a suferit o ruptură la bicepsul femural al coapsei drepte în meciul cu Celta Vigo. Stagiune terminată pentru campionul mondial francez.

 Citește și:

LIVERPOOL - BARCELONA // Fortăteaţa Anfield: Liverpool, serie incredibilă în Ligă din octombrie 2014! Cum îi sperie pe catalani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1162668180570002
Gavril Păcală  •  06 Mai 2019, 11:42

Ati scos gluma din context. Salah a glumit ca acea contuzie a fost un lucru bun ca vrea sa uite de Lovren. Iar Lovren la randul lui a spus: "Yes he is ok. Just can't remember who I am. Don't worry he will be fine. Mo is a monster." Cand clubu zice oficial ca nu e grav si ca n-a fost asa grav, veniti voi si alterati stirea ca sa smulgeti cateva vizualizari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează