INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AVENTURĂ

GALERIE FOTO Și-a înșelat Cristiano Ronaldo iubita? Un supermodel rus de 22 de ani dezvăluie tot: "M-a chemat la un club unde era cu echipa"

FOTO: Instagram +7   FOTO
FOTO: Instagram

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 iulie 2017 12:11

Katya Matetskaya, un model rus de 22 de ani, pare a fi noua cucerire a lui Cristiano Ronaldo.

Se pare că cei doi au avut o întâlnire în Rusia, când fotbalistul a participat cu Portugalia la Cupa Confederațiilor.

Rusoaica a declarat că cei doi au cinat, dar că Ronaldo i-a cerut să țină totul secret. Dar aceasta a povestit despre întâlnire și a publicat mesajele pe care fotbalistul i le-a transmis pe Instagram.

"Mi-a zis că e la un club din Moscova împreună cu colegii de la națională și să vin și eu. Și mi-a cerut să țin totul secret. M-a primit Cristiano și m-a pupat pe obraz, ca și cum eram prieteni vechi. Mi-a dat multă atenție. M-am pus între el și Andre Silva, de care îmi place mai mult" Katya Matetskaya

Ronaldo are o relație cu fotomodelul Georgina Rodríguez din 2016.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează