INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

GALERIE FOTO » ȘOCUL Ligii Națiunilor! Spania a demolat finalista Mondialului + celelalte rezultate

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 18:25

În această seară s-a disputat încă o etapă din cele 4 ligi din Liga Națiunilor. Meciurile nu au fost televizate.

După ce a învins Anglia pe Wembley, Spania a mai făcut o victimă importantă în Liga Națiunilor. Ibericii au demolat pe teren propriu vicecampioana mondială Croația, 6-0.

Cu Modric, Rakitic și celelalte vedete pe teren, croații n-au avut nicio șansă, fiind "măcelăriți" în Spania. Saul a dat tonul spectacolului și a înscris în minutul 24, acesta fiind completat de Asensio (32). Ibericii au mai punctat o dată până în pauză, grație autogolului lui Kalinic.

Croații au fost dezmembrați și în repriză secundă. Au mai înscris Rodrigo, Ramos și Isco, o adevărată lecție de fotbal a "Furiei Roja" în fața echipei care a uimit la Mondial, ajungând până în finală.

Echipele de start:

Spania: de Gea- Carvajal, Nacho, Ramos, Gaya- Saul, Busquets, Ceballos - Asensio, Rodrigo, Isco
Antrenor: Luis Enrique

Croația: Kalinic - Vrslajko, Mitrovic, Vida, Pivaric - Rakitic, Brozovic - Kovacic, Modric, Perisic- Santini
Antrenor: Zlatko Dalic

Belgia s-a distrat în Islanda

Al doilea meci ca importanță al serii, Islanda - Belgia, a fost câștigat categoric de belgieni, care s-au impus cu 3-0 în fața echipei care sâmbătă pierduse categoric în Elveția, 0-6.

Hazard și "dubla" lui Lukaku au decis o seară perfectă pentru echipa care s-a clasat pe locul 3 la Mondial.

Liga A

Grupa 2:

Islanda - Belgia 0-3
Au marcat: Hazard '29, Lukaku '31, '81

22

Grupa 4:

Spania - Croația 6-0
Au marcat: Saul '24, Asensio '33, a.g. Kalinic '35, Rodrigo '49, Ramos '57, Isco '70

LIGA B

Grupa 3:

Bosnia - Austria 1-0
A marcat: Dzeko '78

33

LIGA C:

Grupa 2:

Finlanda - Estonia 1-0
A marcat: Pukki '12

Ungaria - Grecia 2-1
Au marcat: Sallai '15, Kleinheisler '43 / Manolas '18

5

LIGA D:

Grupa 2:

Republica Moldova - Belarus 0-0

San Marino - Luxemburg 0-3
Au marcat: Chanot '9, Joachim '45+1, Sinani '52

 44

Vezi aici rezultatele de luni din Liga Națiunilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
maxp
maxp  •  12 Septembrie 2018, 12:54
Postat de cpt.ahab pe 12 Septembrie 2018, 12:24

Valoarea individuală a acestui jucător nu este peste cea a lui Messi și Cristiano. Never! Cei doi fac parte din altă galaxie.

Nu, nu fac parte din nicio alta galaxie, au fost mediatizati ca si cum ar face. Per ansamblu Messi si Ronaldo au avut niste cariere mai bogate ca Modric, sunt peste. Modric a primit premiul respectiv pe 2018, cand cei 2 nu au fost peste el, de-aia premiul se da anual. Nu stiu ce va inchinati atata la cei 2 de parca ar fi ceva nemaivazut, sunt niste lideri de generatie, ok, sunt foarte buni, dar dintr-o alta galaxie? Pai atunci Cruyff sau Zidane ce erau, dintr-un alt univers?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Septembrie 2018, 12:24
Postat de maxp pe 12 Septembrie 2018, 12:17

Nu ba, sunt Ronaldo si Messi pt care e deja o obisnuinta sa nu treaca de optimile de finala ale unui Campionat Mondial. Hai sa ne hotaram odata: conteaza performanta echipei si atunci baloane de aur ar fi trebuit sa vedem in majoritate nemti si spanioli in ultimii ani, sau conteaza valoarea individuala a jucatorului si atunci nu cred ca pt un esec fie el si cu 0-6 poti anula premiul primit de acel jucator?!

Valoarea individuală a acestui jucător nu este peste cea a lui Messi și Cristiano. Never! Cei doi fac parte din altă galaxie.

maxp
maxp  •  12 Septembrie 2018, 12:21
Postat de pavel_dumitrescu pe 12 Septembrie 2018, 08:55

Stimabililor, croatii au jucatori buni, e un fapt incontestabil..! Dar sa fim sinceri, nu se compara niciodata cu Spania sau alte nationale puternice din Europa sau America de Sud..! Au avut o oportunitate la Mondial, bravo lor, au stiut sa profite de ea (important!), nu ca Romania in 1994, incapabila sa depaseasca Suedia in sferturile de finala.. dar fotbalul croat are limite. Limite serioase! Uitati-va numai la echipele lor de club, sau chiar la cifrele din campionatul croat..! Ei profita, intr-adevar, de o traditie a fotbalului iugoslav, care inseamna in primul rand calitate dovedita deja de multe generatii de jucatori, si obtin astfel sume mari de transfer (asa cum, de exemplu, "gratie" fariseului Gheorghe Becali, nu cred ca vreo echipa respectabila din strainatate nu va mai cumpara prea curand jucatori din campionatul Romaniei pe mai mult de 2 milioane de euro - urmare a celebrelor afaceri, sau ma rog, "tepe", Stanciu la Anderlecht sau Chiriches la Tottenham.. sau de ce nu, chiar Rotariu al lui Negoita la Brugge..!)

Asa cum nu au fost bagati in seama timp de cativa ani buni (desi sunt o putere in fotbal de multa vreme), asa poate ca acum au ajuns sa fie usor supraestimati. Evident ca un rezultat mare nu te face neaparat cel mai bun, intotdeauna am fost de parere ca in sport constanta te face mare, un rezultat izolat arata ca e ceva de tine, dar daca nu-l repeti inseamna ca nu poti rezista la acel nivel. Acum sigur ca nici meciul asta nu e cel mai sugestiv, spaniolii au nevoide de rezultate dupa un Mondial ratat, croatii sunt exact invers, nu prea cred ca ii intereseaza aceasta competitie dupa performanta de la CM. Se intampla frecvent ca echipele sa mearga prost o perioada dupa un rezultat mare. In fine, cred ca nu e Croatia a doua echipa a lumii, dar cred ca sunt totusi o forta importanta a fotbalului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează