FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Mircea Lucescu obține o victorie fantastică în Suedia, după ce a fost condus cu 2-0 în minutul 49 » Toate rezultatele serii din Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat luni, 10 septembrie 2018 21:33

Portugalia s-a impus în derby-ul zilei, contra Italiei, scor 1-0. Turcia, antrenată de Mircea Lucescu, a întors spectaculos scorul din Suedia și s-a impus, scor 3-2.

Turcia a obținut o victorie incredibilă în Suedia. Amenințat de turci cu demiterea, Mircea Lucescu a reușit să își capaciteze jucătorii, deși în minutul 49 erau conduși cu 2-0. Vedeta de la AC Milan, Hakan Calhanoglu, a redus din diferență în minutul 51, cu o execuție bine plasată, de la marginea careului de 16 metri. Tehnicianul român a mutat inspirat. L-a introdus pe Emre Akbaba, mijlocașul de 25 de ani al lui Galatasaray, iar roadele s-au văzut în minutele de final. Cu două minute înaintea finalului timpului regulamentar, a finalizat o combinație în viteză în careul nordicilor. La ultima acțiune a jocului a deviat inteligent cu capul și a stabilit scorul final, 3-2.

Italia lui Roberto Mancini a început cum nu se poate mai slab Liga Națiunilor. Repartizați în Grupa 3, împreună cu Polonia și Portugalia, azzurri au acumulat un singur punct după două partide. Astăzi, pe Estadio Da Luz, au fost net inferiori unei Portugalii fără starul Ronaldo. Unicul gol al partidei a fost marcat de Andre Silva, în minutul 48. Fotbalistul celor de la Sevilla a primit o pasă de la Bruma și a șutat cu stângul, la colțul lung.

Celelalte rezultate ale serii

Liga C

 Liga D

 
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2018, 12:40

senzationala revenirea ! am apucat sa vad rezumatul. a jucat bine Turcia.

remarque
remarque  •  11 Septembrie 2018, 07:57
Postat de adriann_ pe 11 Septembrie 2018, 00:28

BRAVO Lucescu, cel mai mare antrenor roman din toate timpurile! (ca sa evitam orice controversa, Istvan Kovacs a fost mai bun la nivel de club dar nu a reusit mai nimic la nationala desi a antrenat Romania si Franta).

La nivel de nationala cine a antrenat in 1994? Pentru ca nu tin minte o performanta mai mare a nationalei noastre. Plus calificarile in serie la turnee finale din acei ani. Nu tin minte sa fi fost Lucescu.....deci.....cum e cu rezultatele de la nationala?

192486884818821
Mihnea Ilie  •  11 Septembrie 2018, 07:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează