INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCENOGRAFIE

GALERIE FOTO + VIDEO Premieră la nivel mondial! Scenografie LGBT afișată la un meci din Premier League

FOTO: Reuters +2   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 16:22

Partida de marți seara dintre Watford și Manchester City, încheiată 1-2, a fost precedată de un moment cu adevărat special.

Clubul Watford, împreună cu Proud Hornets, grupul susținătorilor LGBT din galeria "viespilor", a pregătit o scenografie uriașă.

Una dintre peluzele stadionului "Vicarage Road" a fost colorată în culorile comunității LGBT, într-o nouă încercare a cluburilor din Anglia de a-și arăta toleranța și susținerea față de minoritățile sexuale. 

Campania de susținere a LGBT va continua și în etapa intermediară din Premier League, cluburile anunțând mai multe activități de promovare a mișcării. 

De altfel, în ultimele etape din Premier, jucătorii echipelor au purtat banderole în culorile LGBT.

Vezi și: Topul în care Premier League confiscă tot » Cum s-au împărțit bonusurile FIFA pentru Mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
2189354341098932
Musteanu Gabriel  •  06 Decembrie 2018, 16:39

Nu sunt culorile LGBT,sunt culorile drapelului pacii,ROGVAIV,sau curcubeu. Au furat ideea si i-au schimbat semnificatia.In felul asta nu poti fi pacifist fara sa fii"bulagiu/leasbiana".

mandpv964
mandpv964  •  05 Decembrie 2018, 18:01
Postat de teddyw pe 05 Decembrie 2018, 16:58

bre da' prost esti! si inspaimintat! bine va mai tine popa ala al vostru de cartier! vezi ca si-a spalat de curind sutana si poti sa-ti bagi capul sub ea din nou!

De ce e prost baiete?? Doamne - ajuta sa ai vreun baiat sa - ti vina acasa cu stirea, ***!!! Ma - nvatat un nene tolerant si deschis la minte! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lobbyone
lobbyone  •  05 Decembrie 2018, 17:03

Ce mizerie.Vestul se va prabusi in 20 de ani maxim.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează