INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALERIE FOTO

GALERIE FOTO Vivien, frumusețea din Rusia care e cea mai mare fană a lui Del Piero și Juventus!

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 11:00 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 08:20

Vivien Rubin (28 de ani) este un model de o frumusețe răpitoare, născută în Rusia, cu origini germane, și stabilită de mai mulți ani la Los Angeles.  

  • Superba brunetă făcut o adevărată pasiune pentru Juventus, având și un jucător preferat. Nu de acum, ci din trecut, unul dintre simbolurile bianconere: Alessandro Del Piero (44 de ani).  
  • Vivien are 565.000 de urmăritori pe Instagram și zeci de mii de like-uri la poze. 
+20 FOTO

Cel mai frumos gol marcat de Alessandro Del Piero: „Cu Steaua s-a născut tehnica sa legendară”

Pe 27 septembrie 1995, Juventus o învingea pe Steaua fără emoții în grupele Champions League, 3-0 pe Delle Alpi. În acel meci, Alessandro Del Piero marca golul considerat cel mai frumos din carieră, în stilul care l-a făcut celebru în anii ce au urmat.

În acel an, Steaua înfrunta echipa care urma să câștige trofeul Ligii Campionilor la finalul acelui sezon. „Roș-albaștrii” începuseră faza grupelor, una la care participau atunci numai 16 echipe, cu o victorie împotriva lui Rangers, scor 1-0, și sperau la o surpriză și împotriva italienilor. N-a fost cazul. Juventus a rezolvat partida în mai puțin de o oră de joc. Del Piero a înscris un gol istoric în poarta lui Bogdan Stelea, unul pe care campioana Italiei îl sărbătorește astăzi și îl numește cel mai frumos din cariera starului torinez. VIDEO AICI

Răsfoiește și alte galerii foto:

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bazinga
bazinga  •  08 Ianuarie 2021, 15:37

PLASTIC WOMAN !Nici una, dar absolut niciuna din ""divele "" astea de azi nu au pic de frumusete naturala !Toate sunt facute din bisturiu si umflate cu silicon si plasticate !Lume nebuna !

cneius
cneius  •  08 Ianuarie 2021, 13:26

Imi plac de mor fetele astea din ziua de azi, nici una nu mai are zimbetul la ea..."doar plastic" peste tot...Bietii baieti

Vezi toate comentariile (2)
Comentează