INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Fostul vicepreședintele milanist face mărturii cutremurătoare: „Am slăbit 10 kg. Mi-a fost teamă c-o să mor”

Adriano Galliani, în partea stângă
Adriano Galliani, în partea stângă

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 16:56 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 11:40

Adriano Galliani (76 de ani), fostul vicepreședinte de la AC Milan, a fost internat în stare gravă cu Covid-19, dar a scăpat: „Au fost cele mai negre zile din viața mea”.

Unul dintre faimoșii oameni de fotbal din Italia și-a povestit calvarul îndurat în spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Adriano Galliani, fost vicepreședinte al luiMilan,acum administrator-delegat laMonzaîn Serie B, a ajuns la secția de terapie intensivă la San Raffaele, după ce pe 26 februarie a ieșit pozitiv la testul COVID-19. În vârstă de 76 de ani, a decis să se interneze pentru a-i fi monitorizată atent starea de sănătate, deteriorată treptat. Două săptămâni a luptat cu boala!

Adriano Galliani: „Nu mai sunt la Four Season”

„Mi-a fost teamă că o să mor. Pentru fotbal și pentru meseria mea am bătut lumea în lung și-n lat și am avut norocul să stau în hoeluri de lux. Dar odată ce ai intrat într-o secție de spital mi-am zis «Nu mai sunt la Four Season». Acolo am înțeles că singurul lucru care contează în viață e sănătatea. Silvio a fost mereu alături de mine, mi-a scris încontinuu și mi-a arătat afecțiune. E familia mea și a fost îngrijorat”, a declarat Galliani pentru Corriere della Sera, cu referire la Berlusconi, proprierar la Monza, trecut și el cu bine prin infecția cu virusul ucigaș.

VIDEO Adevăratul motiv pentru care Cosmin Contra a plecat de la AC Milan: „Este cel mai mare regret al carierei”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scene uluitoare la Belgrad! Ronaldo a aruncat banderola și a ieșit de pe teren înainte de fluierul final!

Detaliile din contractul lui Reghecampf cu noua echipă: salariu FABULOS!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează