INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII CM

VIDEO, FOTO Scene uluitoare la Belgrad! Ronaldo a aruncat banderola și a ieșit de pe teren înainte de fluierul final!

Cristiano Ronaldo, furios în Serbia - Portugalia 2-2 // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Cristiano Ronaldo, furios în Serbia - Portugalia 2-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2021 06:58 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 10:50

Serbia și Portugalia au remizat la Belgrad, 2-2, în preliminariile pentru Cupa Mondială, dar rezultatul ar fi trebuit să fie diferit. Cristiano Ronaldo (36 de ani) a înscris un gol valabil în prelungiri, dar reușita nu a fost validată.

Derby-ul grupei A de calificare la Mondial, între Serbia și Portugalia, a fost extrem de tensionat. În minutul 90+3, la scorul de 2-2, Cristiano Ronaldo a trimis mingea pe sub Dmitrovic, portarul gazdelor, iar balonul a depășit linia porții, moment în care a fost respins de stoperul Mitrovic. „Centralul” olandez Makkelie și asistentul de pe partea dreaptă au lăsat jocul să curgă, spre disperarea lui Ronaldo. 

+4 FOTO

Căpitanul Portugaliei a izbucnit și a mers să îi ceară socoteală asistentului, gesticulând sugestiv. Ca atare, lusitanul a văzut cartonașul galben, moment în care a cedat. A aruncat banderola de căpitan și a părăsit terenul, deși nu se fluierase încă finalul partidei!

Reacția lui Cristiano Ronaldo: „O întreagă națiune este afectată”

La scurt timp după finalul partidei, Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele de socializare. 

„Să fiu căpitanul Portugaliei este una dintre cele mai mari mândrii și privilegii din viața mea. Mereu dau și mereu voi da totul pentru țara mea, asta nu se va schimba vreodată. Dar există momente dificile cu care trebuie să te confrunți, mai ales când simți că o întreagă națiune este afectată. Capul sus și să înfruntăm următoarea provocare! Hai, Portugalia”, a scris CR7 pe Instagram.

La meciul de la Belgrad, arbitrii nu au beneficiat nici de tehnologia goal-line, nici de VAR, astfel că faza nu a putut fi revăzută, iar decizia rectificată. 

+4 FOTO

Serbia - Portugalia 2-2

Campioana europeană a început extraordinar și avea 2-0 în minutul 36, grație unei „duble” a lui Diogo Jota, dar sârbii au revenit uluitor în a doua parte. Aleksandar Mitrovic (minutul 46) și Filip Kostic (60) au egalat pentru gazde.

În minutul 90+2, sârbii au rămas în inferioritate numerică, după „roșul” direct primit de Nikola Milenkovic.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Egalul din Germania U21 - Olanda U21 complică totul » Cum se califică România în sferturi

Momentele serii în preliminariile CM: Mangia, rezultat istoric cu Malta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
mishu_74
mishu_74  •  28 Martie 2021, 15:44

cand au sa se trezeasca dinozaurii de la UEFA? peste tot in lume, in toate sporturile e plin de tehnologii tocmai pentru a stabili cu exactitate faze din acestea controversate pentru a nu prejudicia o echipa sau alta. in fotbal inca nu exista la toate competitiile aceasta tehnologie, in care arbitrul poate in 30 secunde sa vada clar despre ce e vorba si sa ia o decizie corecta. in NBA se opreste meciul 5-10 minute si arbitrii se uita pe ecran la faza controversata, au acces la toate unghiurile si reluarile posibile si imposibile tocmai pentru a putea lua decizia cea mai corecta...in fotbalul precambrienilor din UEFA nu exista asa ceva. totusi, poate le explica cineva si piramidelor alora la ce foloseste tehnologia, s-ar putea sa nu stie inca....

elgabri
elgabri  •  28 Martie 2021, 15:31

Oare acesti arbitri sunt verificati din punct de vedere medical ???

clod1971
clod1971  •  28 Martie 2021, 15:18

Aseara, la U21, am vazut o noua mostra de arbitraj smecheresc.Arbitrii vad doar ceea ce vor ei sa vada.Este din ce in ce mai rau.Fotbalul a evoluat.Se joaca in mare viteza, astfel ca arbitrii trebuiesc ajutati.Insa, la golul lui Ronaldo, nu au nici o scuza.Daca asa ceva nu vezi...ori ai orbul gainilor, ori esti rau intentionat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează