INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Gareth Bale a surprins când a fost întrebat de viitoarea adversară din Ligă, PSG: "Sincer, prefer să mă uit la golf" » Nici Messi și Neymar nu sunt microbiști :) Top 5 declarații

Bale joacă golf de câte ori are ocazia
Bale joacă golf de câte ori are ocazia

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 17:58

Gareth Bale, 28 de ani, a avut o prestație extrem de apreciată cu Deportivo la Coruna, reușind să înscrie de două ori în victoria cu 7-1 a echipei lui Zidane.

"E frumos că mi-am auzit numele scandat de fani, în loc să mă fluiere. Ar fi fost frumos să rămân pe teren, poate dădeam și golul trei, dar cel mai important e că am învins și am prins încredere. Abia acum mă simt la 100% după accidentarea la gleznă, am muncit foarte mult. Orice sportiv ți-ar putea spune cât de frustrant este să nu-ți poți ajuta echipa. Acum trebuie să continuăm cu victoriile", a declarat Bale.

Întrebat despre meciul cu PSG din Ligă și prestațiile excelente ale lui Neymar din ultima vreme, galezul a dat un răspuns surprinzător: "Nu prea mă uit la fotbal, sincer să fiu. Prefer să mă uit la golf. Nu ne-am gândit la meciurile de Ligă deocamdată, mai e timp. Trebuie să ne concentrăm pe fiecare meci care vine".

Spaniolii de la Marca au adunat și alte declarații ciudate ale fotbaliștilor care nu sunt microbiști :)

  • Neymar - "Nu mă uit la meciuri când nu joacă echipa mea. Nu-mi place să urmăresc alte echipe"
  • Ronaldinho - "Nu-mi place să văd meciurui de fotbal, ci să joc. Nu pot să stau în fața televizorului 90 de minute, văd doar rezumate"
  • Carlos Vela - "Lumea e mereu surprinsă când spun că mă plictisește să văd un meci de fotbal. Prefer să mă uit la film. Nici de vorbit nu vorbesc mult de fotbal"
  • Leo Messi - "Nu mă uit niciodată la fotbal la TV. Soția mea, Antonella, se plictisește și ea. Ne uităm la desene animate cu copiii"
  • Duda - "Când plec de la munca, uit complet de fotbal. Nu-mi place fotbalul. La mine acasă nu se uită nimeni la fotbal"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează