INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - DEPORTIVO LA CORUNA 7-1

VIDEO+FOTO » Selfie plin de sânge în Real Madrid-Deportivo! Imagini horror cu Cristiano Ronaldo, care a cerut un telefon să vadă unde e tăiat la față

Foto: Diario Ole +5   FOTO
Foto: Diario Ole

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 ianuarie 2018 16:19

Real Madrid a învins la o diferență impresionantă pe propriul teren pe Deportivo La Coruna, echipa unde Florin Andone a fost titular, scor 7-1. Dar momentul meciului a fost accidentarea horror a lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo s-a accidentat cu 5 minute înainte de finalul meciului, când a marcat a doua oară. Portughezul a lovit cu capul din 10 metri, dar a primit un picior în cap de la fundașul Schar și a căzut la pământ plin de sânge. S-a ridicat, fără să pară prea afectat de accidentare, deși avea fața acoperită cu sânge, și a cerut un telefon de la cineva din staff pentru a vedea cum arată tăietura.

Echipa lui Zidane a avut emoții în minutul 23 când s-a văzut condusă cu 1-0 prin golul lui Adrian. Real Madrid a avut o răbufnire de orgoliu și a egalat prin Nacho, în minutul 32. Gareth Bale, 10 minute mai târziu, a înscris și el, iar după pauză a realizat dubla.

La rampă a ieșit și Modrici, în minutul 68, apoi Cristiano Ronaldo a bifat și el o dublă ('78, '84). Scorul final a stabilit de Nacho, cu două minute înainte de final. Florin Andone putea înscrie și el în minutul 70 la o dublă ocazie, însă în primă fază a trimis peste poartă din 6 metri, iar la reluare a trimis pe lângă portar, dar un adversar a respins din apropierea porții. Vezi VIDEO cu golurile!

Real Madrid a acumulat 35 de puncte și ocupă locul 4, însă are un meci mai puțin și e la distanță mare în spatele liderului Barcelona, care are 51 de puncte. Deportivo e în zona retrogradării, pe locul 18, cu 16 puncte.

Real Madrid - Deportivo La Coruna 7-1

Au marcat: Nacho 32, 88, Bale 42, 58, Modrici 68, Ronaldo 78, 84 / Adrian 23
Click AICI pentru liveTEXT

Echipele de start: 

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Kasemiro, Kroos, Modrici - Bale, Mayoral, Ronaldo
Rezerve: Casilla, Benzema, Theo, Lucas, Asensio, Kovacici, Isco
Antrenor: Zinedine Zidane

Deportivo: Rubén - Juanfran, Schär, One, Luisinho - Guilherme, Borges, Mosquera - Lucas Pérez, Adrián, Andone
Rezerve: Pantilimon, Navarro, Colak, Carles Gil, Bakkali, Borja Valle, Edu Exposito
Antrenor: Cristobal Parralo

 

 
 

Vezi și:  Interviu cu Florin Andone, înaintea meciului cu Real de azi: "A lipsit dreptatea, Madridului i se permit mai multe"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Ianuarie 2018, 22:52
Postat de alskar pe 21 Ianuarie 2018, 19:28

ce-a fost SuperDepor și ce-a ajuns

e diferenta dintre molina, fran si aldana si cei de acum ruben, adrian si andone!

alskar
alskar  •  21 Ianuarie 2018, 19:28

ce-a fost SuperDepor și ce-a ajuns

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Ianuarie 2018, 19:08

Deportivo aceea e un fel de Sepsi din Liga1. Poate nici atata.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează