INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  QATAR - ECUADOR 0-2

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Gazeta a fost pe stadion la Qatar - Ecuador » Imaginile care nu s-au văzut la TV: gest neașteptat al suporterilor gazdă, imediat după golul doi

Imediat după golul secund marcat de Enner Valencia, mai mulți suporteri qatarezi au început deja să părăsească stadionul / foto: Dan Udrea (GSP) +20   FOTO
Imediat după golul secund marcat de Enner Valencia, mai mulți suporteri qatarezi au început deja să părăsească stadionul / foto: Dan Udrea (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 18:37 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 20:05

Qatar n-a avut nici pe departe startul de Campionat Mondial pe care și-l dorea. După doar jumătate de oră, Ecuadorul conducea deja cu 2-0 în duelul din Grupa A, scor care a provocat o deziluzie pe măsură în tribunele stadionului „Al Bayt”. Până la final nu s-a mai marcat, iar gazdele au pierdut meciul de deschidere.

  • Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei, urmărește Qatar - Ecuador de la masa presei și transmite cele mai tari informații din stadion

Imediat după golul secund marcat de Enner Valencia, mai mulți suporteri qatarezi au început deja să părăsească stadionul. Pe imaginile trimise de pe „Al Bayt Stadium” se observă cum mai mulți fani de-ai gazdelor se ridică în picioare și părăsesc locurile lor. 

În tabăra adversă, starea de spirit a fost complet diferită. La adăpostul celor două goluri de pe tabelă, fanii ecuadorieni au început să facă valuri mexicane, în dulcele stil sud-american. Fanii Qatarului n-au gustat show-ul ecuadorienilor și nu au „preluat” valurile.

Qatar - Ecuador a început cu o fază încinsă » Intervenția VAR-ului în favoarea țării gazdă a „aprins” Twitter-ul
QATAR - ECUADOR 0-2
Qatar - Ecuador a început cu o fază încinsă » Intervenția VAR-ului în favoarea țării gazdă a „aprins” Twitter-ul

Răcoare pe stadion, căldură mare în afara arenei. Cum a fost posibil

Alt detaliu de la fața locului: în stadion se simte din plin aerul condiționat, unde sunt cel mult 20 de grade. Adică o diferență de 10 grade față de atmosfera din afara arenei. Qatarezii au montat pe stadioanele care găzduiesc Mondialul un sistem nemaivăzut de climatizare pentru a mai atenua din temperaturile extreme provocate de clima deșertică din Qatar.

Gazeta a fost pe stadion la Qatar - Ecuador » Imaginile care nu s-au văzut la TV: gest neașteptat al suporterilor gazdă, imediat după golul doi
Gurile de aerisire amplasate pe toate stadioanele Mondialului din Qatar

„Sistemul de răcire e inteligent și poate fi controlat la diferite temperaturi, în funcție de numărul spectatorilor”, a declarat Dr. Saud Abdul Aziz Abdulghani, profesor la Universitatea din Qatar.

FOTO / Imagini spectaculoase surprinse în Qatar - Ecuador, meciul care deschide Campionatul Mondial

Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+16 FOTO

FOTO Spectacol grandios la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar » Celebrul Morgan Freeman a apărut pe scenă

Personaj extrem de controversat la oficială, lângă șeful FIFA, la ceremonia de deschidere din Qatar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  21 Noiembrie 2022, 22:18

Luptam cica cu incalzirea globala si consumam pe aer conditionat in pustiu.

alexh
alexh  •  20 Noiembrie 2022, 20:06

era normal sa castige sud-americanii. si la fel de normal sa plece fanii qatarezi.

ali.bec
ali.bec  •  20 Noiembrie 2022, 19:30
Postat de 81mada pe 20 Noiembrie 2022, 19:13

Si in Moldova pe cine ati trimis?

Indeed stranie decizia gesepistilor. Au trimis 4 ziaristi care pana acum n-au scris nimic altceva decât despre fecesebe, Bekali și copy/paste de pe contul lui MM. Peste noapte s-au transformat in experți de fotbal internațional. Doar ca in lipsa de cunoștințe ei relatează despre ce se întâmpla in târguri, ce fac suporterii, etc. Mai puțin despre campionat in sine.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează