INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GAZIANTEP - GALATASARAY 0-2

Gaziantep - Galatasaray 0-2 // Marius Șumudică, după înfrângerea din ultima etapă: „Eu nu sunt Zidane” + „Ei valorează 125 de milioane de euro”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 08:49

Marius Șumudică (48 de ani), antrenorul lui Gaziantep, a vorbit după înfrângerea echipei sale cu Galatasaray, scor 0-2.

„Am avut ocaziile noastre în repriza secundă. Totuși, am pierdut în fața unei echipe mai bune. A fost dificil pentru ei să piardă cu Real Madrid cu 6-0, dar noi nu suntem Real Madrid și eu nu sunt Zidane. Valoarea de piață a adversarilor noștri e de 125 de milioane de euro”, a declarat Șumudică, în cadrul unei conferințe de presă.

În minutul 22, Galata a deschis scorul prin Bayram, iar Feghouli a majorat diferența în minutul 43 și a stabilit și scorul final al acestei întâlniri, 2-0 pentru echipa la care activează Florin Andone

VEȘTI PROASTE PENTRU COSMIN CONTRA

Andone s-a accidentat în meciul cu Gaziantep și îi dă motive de îngrijorare selecționerului Cosmin Contra, care l-a convocat pentru „dubla” cu Suedia și Spania.  

La scurt timp după un contact stupid cu Junior Morais, atacantul român s-a așezat pe teren în minutul 9 și a cerut schimbare, din cauza unor dureri la genunchi. Acesta le-a explicat medicilor că nu mai poate continua partida. 

VEZI ȘI:

ROMÂNIA -SUEDIA // Dan Petrescu propune: „Să-i dăm cetățenie lui Omrani. Habar n-are din ce țară e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  10 Noiembrie 2019, 10:51

Ce catelus e si Sumudica asta.. se da numai cum bate vantu'...cum ii da feneru cu galata cu terenu in cap, cum le pupa talpile ca.s buni si alte alea.. de andone a vb numai aiurea.. la iarna il dau aia afara 100%, vine la Astra cu coada intre picioare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează