INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Gaziantep - Kasimpașa 2-2. VIDEO + FOTO Șumudică, salvat de „împăratul” Maxim! Reușita românului menține intact recordul post-pandemie

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, este singura echipă neînvinsă în Süper Lig după reluarea campionatului Turciei. Sursă foto: Twitter Gaziantep +9   FOTO
Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, este singura echipă neînvinsă în Süper Lig după reluarea campionatului Turciei. Sursă foto: Twitter Gaziantep

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 23:00 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 23:09

Gaziantep, formația lui Marius Șumudică, a remizat pe teren propriu cu Kasimpașa, scor 2-2, în penultima etapă din Turcia. Alex Maxim a înscris golul care îi menține intact recordul lui Șumudică.

La fel cum Gaziantepul construit după chipul și asemănarea lui Șumudică ne-a obișnuit în ultimele săptămâni, doza de dramă n-a lipsit nici de la duelul cu Kasimpașa.

Demir a deschis scorul pentru Gaziantep după doar șase minute, după o fază în care a fost atent și a profitat de o respingere mai puțin inspirată a portarului advers.

Au urmat momentele în care Gaziantep a cedat inițiativa. Kasimpașa a simțit momentul mai slab al trupei lui Șumudică și a înscris de două ori până la pauză, după „dubla” neobositului senegalez Mame Thiam.

Șumudică, salvat de Alexandru Maxim

Doar că Alexandru Maxim, aflat într-o formă remarcabilă în Turcia, n-a fost de acord cu înfrângerea. În minutul 78, românul a stat la pândă și a interceptat o pasă greșită a unui fundaș al oaspeților, l-a driblat cu multă eleganță pe portar și a înscris în poarta goală, salvându-l pe Șumudică de la primul eșec post-pandemie. 

+5 FOTO

Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, este singura echipă neînvinsă în Süper Lig după reluarea campionatului. Cu două victorii și cinci egaluri, Gaziantep este unica echipă din Turcia neînvinsă în aceste șapte etape disputate de la începutul lui iunie.

Gaziantep - Kasimpașa 2-2

Echipa de start a lui Gazientep: Guvenc - Djilobodji, Kana-Biyik, Toșca - Ceylan, Sousa, Vural, Junior Morais - Maxim - Ozer, Demir
Antrenor: Marius Șumudică

VIDEO Șumudică intermediază afaceri cu fistic la Gaziantep: "M-a sunat un prieten să-i fac legătura"

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

VIDEO Ce golazo: Eric Bicfalvi, „foarfecă” de zile mari în Rusia!

Ștefan Radu, lovit și schimbat! Bilanț îngrijorător pentru român în meciurile postpandemie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  20 Iulie 2020, 14:05
Postat de adriann_ pe 19 Iulie 2020, 10:05

Ca sa intelegem de ce nu ne-am mai calificat la un Mondial de 22 de ani ajunge sa ne uitam la modul in care diversi selectioneri s-au ferit sa-l convoace sau sa-l foloseasca pe Maxim doar pentru a le urca artificial cota "perlelor" ciobanului. La Euro ne-a salvat Maxim in meciul cu Finlanda dar la turneul final a fost luat Chipciu, care acum nu joaca nici la CFR Cluj...

Maxim a fost convocat de TOTI selectionerii si a fost zero barat in majoritatea meciurilor. Faptul ca joaca bine la o echipa de tipul nimeni de niciunde nu spune nimic.

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  20 Iulie 2020, 13:03
Postat de adriann_ pe 19 Iulie 2020, 10:05

Ca sa intelegem de ce nu ne-am mai calificat la un Mondial de 22 de ani ajunge sa ne uitam la modul in care diversi selectioneri s-au ferit sa-l convoace sau sa-l foloseasca pe Maxim doar pentru a le urca artificial cota "perlelor" ciobanului. La Euro ne-a salvat Maxim in meciul cu Finlanda dar la turneul final a fost luat Chipciu, care acum nu joaca nici la CFR Cluj...

Toate calificariele noastre au avut la baza oameni de la Steaua, frustratule, mai putin in anii '90 cand vreo jumatate din echipa venea de la Dinamo, in rest, fara stelisti, nu ai mai fi avut tu acum ce sa ne bocesti fara decenta.

clarvazatorul
clarvazatorul  •  19 Iulie 2020, 14:25

Ce mai face prietenul tau Bogdan? Va ocupati cu dezinformarile si loviti in orice e romanesc si merge bine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează