INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Gaziantep l-a înlocuit pe Șumudică tot cu un antrenor vulcanic » Fostul jucător al lui Boloni la Sporting Lisabona!

Ricardo Sa Pinto
foto: Imago
Ricardo Sa Pinto foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 10:33 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 10:52

Ricardo Sá Pinto a ajuns la un acord pentru un an și jumătate cu Gaziantep, echipa de pe locul 3 din Süper Lig. Portughezul nu a rezistat niciodată un an la cluburile sale.

Gaziantep i-a reziliat contractul lui Marius Șumudică, antrenorul care a impresionat Turcia, fiind pe locul 3 în Süper Lig. A fost pedepsit tocmai pentru reacțiile sale vulcanice, inclusiv față de președintele clubului. 

Și totuși, roș-negrii l-au înlocuit tot cu un latin, la fel de năvalnic, implicat în mai multe incidente de-a lungul timpului.

Marius Șumudică, înlocuit de Sa Pinto la Gaziantep

Un nume mai mare ca jucător, fostul atacant portughez, Ricardo Sá Pinto, alături de care Loți Bölöni a cucerit ultimul titlu al lui Sporting Lisabona, în 2002, însă un tehnician mai slab decât Șumudică. 

În plus, lusitanul nu a rezistat la nici măcar un an la cluburile sale. La Vasco da Gama, ultima sa formație, a fost concediat după numai două luni, pe 29 decembrie. A avut doar trei victorii (6 înfrângeri) în 15 meciuri.

Sá Pinto, 48 de ani, a ajuns la un acord cu Gaziantep pentru un sezon și jumătate. 

11 echipea antrenat Ricardo Sá Pinto (48 de ani) până acum, într-o carieră începută în 2012

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Fostul elev al lui Șumudică a izbucnit: „Lipsă de respect! A făcut o minune, iar tu îi dai salariu mai mic?”

Aris - Panathinaikos 0-1 » Boloni, insultat de președintele lui Aris în tunelul spre vestiare! Schimb dur de replici între cei doi

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
palominocreek
palominocreek  •  18 Ianuarie 2021, 13:24

Șumudică are 20 de echipe în 14 ani de antrenorat. În afară de Astra nu a rezistat nicăieri mai mult de 2 sezoane. Sa Pinto a antrenat la Sporting, Standard Liege , Steaua Roșie Belgrad, Braga sau Vasco da Gama. La trofee Sa Pinto are o Cupă a Belgiei și o finală de Cupa Portugaliei. Șumudică are un campionat și o supercupă în România. Deci, cum ați dedus că Șumudică mai bun decât Sa Pinto?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează