INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Gazzetta dello Sport dezvăluie: comision de 1,9 milioane de euro plătit către Florin Manea la prelungirea contractului lui Radu Drăgușin!

Radu Drăgușin, împrumutat din nou, foto: Imago
Radu Drăgușin, împrumutat din nou, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 14:03 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 14:15

Juventus este regina banilor cheltuiți cu impresarii și în 2021, 28,9 milioane de euro. 6,6% din sumă s-a alocat reînnoirii până în 2025 a înțelegerii cu fundașul român Radu Drăgușin.

An de an, cluburile au de suportat un balast financiar de care nu pot scăpa. La fiecare transfer de jucători sau operațiune de prelungire ori ajustare a contractelor, trebuie să scoată din cont bani. Intermediarii intervin în negocieri și stabilesc comisioanele. 

Sumele încasate legal de impresari nu sunt ascunse în Italia, Federcalcio publicând din 2015, cu maximă transparență, tot ceea ce cheltuiesc echipele din Serie A.

„Naționala” se chinuie, Nicolae Stanciu face „dubla” în China! Goluri de senzație pentru marele absent din Bosnia
STRANIERI
„Naționala” se chinuie, Nicolae Stanciu face „dubla” în China! Goluri de senzație pentru marele absent din Bosnia

Doar Juventus anunță tot

Juventus nu a câștigat în ultimii doi ani titlul, dar și-a păstrat poziția dominantă la acest capitol. În 2021, bianconerii au plătit în total 29,7 milioane de euro pentru operațiunile făcute și sunt singurii care le și detaliază pe fiecare în parte, spre deosebire de celelalte cluburi cotate la Bursă, Roma și Lazio, ce nu publică toate informațiile. 

Gazzetta dello Sport scrie despre cele 2,2 milioane de euro achitate agentului pentru antrenorul Sarri, demis în 2020, 3 milioane pentru Ramsey, galezul venit la parametru zero în 2019, și 1,9 milioane plătite pentru Radu Drăgușin, în aprilie 2021, în momentul în care „tricolorul" a semnat prelungirea până în 2025 a înțelegerii cu torinezii, Bani reveniți lui Florin Manea și colaboratorului său din Italia.

Radu Drăgușin, împrumutat din nou?

Conform acesteia, salariul fundașului român de 20 de ani a fost în sezonul trecut de 500.000 de euro, urmând să crească progresiv, în următoarele trei, până la un milion. Radu Drăgușin n-a jucat deloc cu Allegri, fiind împrumutat la Sampdoria și apoi la Salernitana, unde a apărut în teren cu intermitență. Va reveni în această vară la Juve, probabil pentru altă mutare.

135,4 milioane de euroau plătit comisioane în 2021 cluburile din Serie A agenților pentru diferite contracte. Cele mai mici, Napoli (6,9 milioane), Sassuolo (6,8) și Udinese (5,8)

TOP 5 COMISIOANE AGENȚI
EchipăSumă
1. Juventus28.9*
2. Inter27,5
2. AS Roma26
4. AC Milan12,6
5. Atalanta8,4

Citește și: 

Scandal monstru la UEFA! Omul din umbră al lui Ceferin, acuzat că a făcut praf finalele Euro, Champions și Europa League: „Din fericire, n-a murit nimeni”

„Naționala” se chinuie, Nicolae Stanciu face „dubla” în China! Goluri de senzație pentru marele absent din Bosnia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
palominocreek
palominocreek  •  07 Iunie 2022, 16:32

Pentru asta e nevoie de Superligă, mai multe meciuri în Champions League, Conference League, Nations League, Finalissima ?

matei007
matei007  •  07 Iunie 2022, 15:38

Este o mare teapa luata de Juventus. Nu a convins nici la Sampdoria nici la Salernitana (care abia s-a salvat). Nu a jucat mai deloc. A ajuns sa-i fie prelungita intelegerea datorita lui Pirlo cade nu avea fundasi si l-a luat de la juniori, insa nici cu Pirlo nu a jucat aproape deloc. Eu zic ca vor incerca sa scape de el, insa nu va fi usor. Este clar un jucator cu o cota peste valoarea sa. Impresarul si-a marcat comisionul acum pentru ca mai tarziu probabil nu va mai luaare lucru.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iunie 2022, 14:29

Trebuia sa vina intre tricolori Dragusin !!! La fel ca Ionut Radu ! La fel piticu lui Hagi de la Constanta ...Sali Enes ar fi avut nevoie de atmosfera Lotului !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează