INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

VIDEO „Naționala” se chinuie, Nicolae Stanciu face „dubla” în China! Goluri de senzație pentru marele absent din Bosnia

Mijlocașul lui Wuhan Three Towns, Nicușor Stanciu, foto: Imago
Mijlocașul lui Wuhan Three Towns, Nicușor Stanciu, foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 iunie 2022 11:19 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 15:12

Mijlocașul lui Wuhan Three Towns, Nicolae Stanciu (29 de ani), a înscris două goluri din lovitură liberă cu Guangzhou FC, într-un meci din prima ligă a Chinei câștigat categoric de echipa sa, 6-0.

Echipa națională suferă, a fost deplorabilă în primul meci al Ligii Națiunilor, 0-2 în Muntenegru, iar unul dintre cei mai buni „tricolori" joacă excelent în China. 

Cu el ne întâlnim diseară! » Imaginile șocante, care au făcut înconjurul lumii, cu omul contestat astăzi în Bosnia
BOSNIA - ROMÂNIA
Cu el ne întâlnim diseară! » Imaginile șocante, care au făcut înconjurul lumii, cu omul contestat astăzi în Bosnia

Nicolae Stanciu, titular indiscutabil la Wuhan

După ce startul campionatului a fost amânat cu mai mult de trei luni, din cauza pandemiei, Nicolae Stanciu a debutat pe 3 iunie, fiind integralist la Wuhan Three Towns în prima etapă, la 4-0 în deplasare cu Hebei.

Astăzi, mijlocașul în vârstă de 29 de ani a și înscris. A deschis scorul împotriva lui Guangzhou FC. Gol din fază fixă, specialitatea lui, una dintre marile calități. 

VIDEO. Golul de 1-0 înscris de Nicolae Stanciu: șut aproape de vinclu

„Lovitură liberă fantastică", s-a comentat pe Twitter referitor la primul gol înscris de Stanciu. Un șut de la 22 de metri, peste zid, foarte aproape de vinclu. Plonjonul disperat al portarului a fost inutil.

În minutul 76 a reușit „dubla”, tot din lovitură liberă. De la 16 metri, a preferat de această dată colțul lung. A trimis direct în vinclu! 

Stanciu a contribuit și la golul final, de 6-0. I-a trimis balonul lui Deng Hanwen, care a continuat cu Marcao, autorul golului.

„Lovitură liberă fantastică", s-a comentat pe Twitter referitor la primul gol înscris de Stanciu. Un șut de la 22 de metri, peste zid, foarte aproape de vinclu. Plonjonul disperat al portarului a fost inutil.„Lovitură liberă fantastică", s-a comentat pe Twitter referitor la primul gol înscris de Stanciu. Un șut de la 22 de metri, peste zid, foarte aproape de vinclu. Plonjonul disperat al portarului a fost inutil.

Start uluitor al echipei lui Nicolae Stanciu

Wuhan Three Towns, pregătită de spaniolul Pedro Morilla, fost antrenor interimar la Granada în 2018, și având în lot patru jucători brazilieni, Wallace (ex-Lazio), Ademilson (São Paulo), Davidson (Alanyaspor) și Marcão (ultima oară la Hebei), a început incredibil de bine sezonul. 

Echipa care a promovat sezonul trecut în elita Chinei este acum lider, cu maximum de puncte, 6, și un golaveraj imbatabil: 10-0!

2,5milioane de euro este salariul anual al lui Stanciu la Wuhan, contract până în 2024

4milioane de euro a primit Slavia Praga de la clubul chinez Wuhan Three Towns

De ce Stanciu nu e la naționala României

 Nicolae Stanciu nu a fost convocat de Edi Iordănescu pentru cele 4 meciuri din Liga Națiunilor. Mijlocașul nu avea niciun meci în China înainte de startul partidelor naționalei, astfel că Iordănescu a decis să nu mizeze pe el. 

„Are o situaţie inedită. Are soţia în România şi e însărcinată, va naşte undeva în luna iunie. Eu mi-aş dori să prindă măcar două-trei meciuri, după care vom vedea cum îl aducem. Pentru că echipa naţională are nevoie de Nicolae Stanciu în continuare”, a spus Edi Iordănescu”, în aprilie 2022.

Citește și: 

EXCLUSIV Iordănescu s-a convins după 3 partide! » Dezvăluiri din vestiarul „naționalei”: concluzia la care a ajuns selecționerul

EXCLUSIV Mutu își lansează autobiografia, dar a dat un tun financiar înaintea publicării! » Câți bani a primit „Briliantul” la semnătură

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
MaxiP
MaxiP  •  08 Iunie 2022, 00:07
Postat de emil1986 pe 07 Iunie 2022, 16:54

Abereaza, abereaza. Ceea ce am afirmat eu se poate verifica oricand fie pe site-ul oficial al Andrelecht-ului, fie pe wikipedia.

Am mai verificat. A fost titular jumătate de sezon. Și vreo 4 meciuri în Champions League. Apoi a făcut mai mult tușa.

laur_gr
laur_gr  •  07 Iunie 2022, 17:10

Olaru a jucat mai bine cu Chiajna decat Stanciu in China.

emil1986
emil1986  •  07 Iunie 2022, 16:54
Postat de MaxiP pe 07 Iunie 2022, 14:56

A fost titular jumătate de sezon, apoi nu prea a mai fost. Nu chiar aberează.

Abereaza, abereaza. Ceea ce am afirmat eu se poate verifica oricand fie pe site-ul oficial al Andrelecht-ului, fie pe wikipedia.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează