FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA

VIDEO Cu el ne întâlnim diseară! » Imaginile șocante, care au făcut înconjurul lumii, cu omul contestat astăzi în Bosnia

Petev, dezbrăcat de ultrașii lui Levski
Petev, dezbrăcat de ultrașii lui Levski

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2022 11:23 / Actualizat marti, 07 iunie 2022 12:13

Bulgarul Ivaylo Petev (46 de ani), selecționerul Bosniei, reprezentativa pe care România o va înfrunta în această seară în Liga Națiunilor, a fost în centrul unui episod șocant în urmă cu 9 ani. La conferința de prezentare ca antrenor al lui Levski Sofia, ultrașii l-au bruscat și l-au dezbrăcat de echipamentul cu însemnele clubului!

  • România urmează să evolueze în Bosnia, astăzi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1.

În octombrie 2013, după 3 ani petrecuți la cârma celor de la Ludogorets, alături de care a cucerit două campionate în Bulgaria, Ivaylo Petev a fost angajat ca antrenor la Levski Sofia.

Alegerea conducerii nu le-a picat deloc bine ultrașilor lui Levski, care-l acuzau pe Petev că ar fi suporter al rivalei locale ȚSKA. Presa din Sofia prezentase o serie de declarații prin care antrenorul își declara simpatia față de ȚSKA, afirmații despre care Petev susținea că nu îi aparțin.

Mutu își lansează autobiografia, dar a dat un tun financiar înaintea publicării! » Câți bani a primit „Briliantul” la semnătură
LANSARE DE CARTE
Mutu își lansează autobiografia, dar a dat un tun financiar înaintea publicării! » Câți bani a primit „Briliantul” la semnătură

Moment șocant cu Petev în prim-plan: ultrașii lui Levski l-au umilit în prima zi la noul job! 

Ca atare, câțiva suporteri furioși au intrat peste Petev la conferința de presă în care era prezentat ca antrenor al lui Levski. I-au cerut să dea jos echipamentul cu însemnele clubului, iar când acesta n-a făcut-o, l-au bruscat și l-au dezbrăcat ei. Apoi l-au dat afară din sală! 

La o zi distanță, Petev și-a prezentat demisia, justificând astfel:

„Ce s-a întâmplat este extrem de urât, nu aș vrea să lucrez într-un astfel de mediu. Am vrut să lucrez la Levski, dar nu mi-am imaginat că un astfel de lucru s-ar putea întâmpla în secolul 21. E anormal! Nu sunt criminal, nu sunt hoț, dar ieri m-am simțit exact precum unul”.

Petev e contestat astăzi în Bosnia: „Mulți cer demisia selecționerului, dar Federația îl susține”

Petev nu a rămas mult fără echipă. La doar două săptămâni distanță, a fost angajat de AEL Limassol. Au urmat joburi la naționala Bulgariei, Dinamo Zagreb, Omonia Nicosia, Al Qadisiyah și Jagiellonia, iar din ianuarie 2021 pregătește naționala Bosniei.

Rezultatele înregistrate de naționala Bosniei sub comanda sa i-au nemulțumit teribil pe bosniaci. Petev are 3 victorii, 6 egaluri și 6 înfrângeri!

VIDEO. Guso, fostul portar bosniac din Liga 1, în direct la GSP Live, despre Bosnia - România:

Adnan Guso, fost portar bosniac care a jucat vreme de 5 ani în România, a explicat astăzi, în direct la GSP Live:

„Noi avem o echipă cu jucători foarte buni, dar nu joacă așa bine. În ultimii doi ani nu are rezultate așa bune. S-a schimbat generația, acum vin jucători tineri din spate. A venit și un selecționer nou, din Bulgaria. A schimbat sistemul de joc, e mai greu pentru jucători.

Mulți i-au cerut demisia, dar Federația s-a opus, l-a susținut. Vedem ce va fi în continuare. Noi avem încredere, asta este mentalitatea noastră. Mergem la victorie indiferent de adversar. Numai că suporterii nu prea mai vin la meciuri din cauza rezultatelor slabe”.

Ivaylo Petev, înainte de Bosnia - România: „Întâlnim o echipă grozavă!”

La conferința de presă dinaintea meciului cu România, Petev s-a referit la primul meci din Nations League al Bosniei, 1-1 cu Finlanda:

„Ne-am creat multe ocazii și am avut noroc că am înscris în final. Ar fi fost un păcat să nu obținem nimic de la acel meci. Sper să înscriem mai multe goluri cu România și să câștigăm. Depinde doar de noi.

E posibil să fac multe schimbări pentru meciul cu România. Când vine vorba de formație, mă gândesc atât la o linie defensivă cu 3 fundași, cât și cu 4. Ne vom ajusta la ce ni se potrivește mai bine.

Am urmărit campionatul României mult timp, știu 90% dintre jucători. Au avut mereu jucători de top. Indiferent de rezultatul din Podgorica (n.r. - 0-2 cu Muntenegru), România rămâne o echipă grozavă”, a declarat Petev, citat de FENA, agenția de știri a Federației din Bosnia.

Echipe probabile la Bosnia - România: 

Bosnia (4-3-3): Sehici - Gazibegovici, Ahmedhodzici, Hadzikadunici, Kolasinac - Hadziahmetovici, Pjanici, Prcici - Stevanovici, Dzeko, Krunici 
Rezerve: Vasilj, Cetkovici, Civici, Sanicanin, Milicevici, Besici, Cimirot, Gojak, Menalo, Hotici, Prevljak, Demirovici

România (4-3-3): Fl. Niță - Cr. Manea, Chiricheș, A. Rus, Camora - Maxim, M. Marin, Cicâldău - A. Ivan, G. Pușcaș, Oct. Popescu 
Rezerve: Aioani, H. Moldovan, Rațiu, Burcă, V. Ghiță, Bancu, Al. Crețu, N. Păun, Olaru, Mitriță, Hanca, M. Ștefănescu, Alibec

Mai multe știri despre Bosnia - România: 

Bosniacul cu 40 de meciuri în Liga 1: „Va fi greu cu România. Noi jucăm lungă și pe a doua, cu minge pe Dzeko”

Cicâldău a găsit marea problemă a „tricolorilor”: „Avem valoare, dar asta ne apasă”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  07 Iunie 2022, 13:35

Hai peste ei ca se tem de noi si trageti si de la distanta !!! Hai Romania !

mendeleev
mendeleev  •  07 Iunie 2022, 12:12

Lasa ca-l reabilitam noi diseara pe Petev. Macar la asta suntem si noi buni, la reabilitari si resuscitari.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează