INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Gattuso, aproape de revenirea pe banca tehnică » S-ar putea duela cu Răzvan Lucescu în Grecia

Fostul mare fotbalist italian Gennaro Gattuso (45 de ani) se află pe lista celor de la Olympiacos Pireu, pentru a prelua banca tehnică a gigantului grec. 
Foto: Imago
Fostul mare fotbalist italian Gennaro Gattuso (45 de ani) se află pe lista celor de la Olympiacos Pireu, pentru a prelua banca tehnică a gigantului grec. Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 14 mai 2023 17:32 / Actualizat duminica, 14 mai 2023 20:12

Italian Gennaro Gattuso (45 de ani) se află pe lista celor de la Olympiacos Pireu, pentru a prelua banca tehnică a gigantului grec. 

Antrenorul din „Cizmă” este principala țintă a conducerii echipei cu 47 de titluri de campioană în Grecia, informează jurnalistul italian Nicolo Schira, pe contul personal de Twitter. 

În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare
FCSB - CFR CLUJ
În pericol! Doi jucători esențiali de la FCSB sunt în pragul suspendării și pot rata marele meci de etapa viitoare

Gennaro Gattuso, pe lista grecilor de la Olympiacos Pireu 

Gennaro Gattuso este liber de contract din luna ianuarie a acestui an, după despărțirea de gruparea spaniolă Valencia. Le-a mai pregătit în carieră pe FC Sion, acolo unde a fost antrenor-jucător, Palermo, OFI Creta, AC Pisa U19, AC Pisa, AC Milan U19, AC Milan și Napoli. 

Cel mai mult a stat pe banca lui AC Milan, acolo unde a strâns 83 de partide, având un bilanț de 41 de victorii, 22 de remize și 20 de înfrângeri. Singurul trofeu din cariera de antrenor l-a cucerit însă cu Napoli: Cupa Italiei, în sezonul 2019-2020. 

Olympiacos Pireu, fără șanse la titlu în Grecia în actuala stagiune 

Olympiacos Pireu nu va câștiga titlul în Superliga din Grecia și în acest sezon. Formația patronată de Evangelos Marinakis, care deține și echipa engleză Nottingham Forest, este pe locul 3 în clasament, cu 70 de puncte, cu numai o etapă rămasă de disputat. Olympiacos cucerise ultimele 3 titluri în Grecia. 

Lider este AEK Atena, cu 80 de puncte, iar podiumul este completat de Panathinaikos, care are 77 de puncte. 

Citește și: 

Ultrașii lui Groningen s-au răzbunat pentru retrogradare. Au aruncat fumigene, au invadat terenul. Meciul cu Ajax, suspendat definitiv!

Real pericol! Echipa lui Carlo Ancelotti riscă să piardă unul dintre cei mai importanți jucători pentru semifinala cu City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
losche
losche  •  14 Mai 2023, 20:51

Ii va darama pe cei de la Olympiakos. Gattuso momentan a demonstrat ca este un antrenor slab, la Valencia a lasat prapad in urma lui. Nu ca este Valencia mare echipa acum, dar la Milan nu a facut nimic, f putin la Napoli si dezastru la Valencia. Cred ca o sa fie demis in sub un an.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează