INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

GENOA - AS ROMA 1-1 // Genoa, egal dramatic cu Roma! Gol marcat în minutul 90+1 și penalty ratat în minutul 90+5

Articol de - Publicat duminica, 05 mai 2019 18:37

Genoa și AS Roma au terminat la egalitate, 1-1. într-un meci din etapa a 35-a din Serie A. Ionuț Radu a apărat din nou fantastic și s-a predat doar în fața lui El Shaarawy. Genoa a salvat un punct în prelungiri, Sanabria ratând apoi victoria de la 11 metri

Genoa - As Roma 1-1

  • Au marcat: C.Romero 90+1'/El Shaarawy 82'

Genoa e pe locul 16 în clasament și nu are prea multe emoții în privința retrogradării, fiind la 4 puncte deasupra liniei de retrogradare. AS Roma avea nevoie de o victorie pentru a se menține în cursa pentru locurile de Liga Campionilor.

În prezent e pe locul cinci, la 3 puncte în spatele Atalantei.

Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării pentru Genoa lui Ionuț Radu, care a dat ochii cu o Roma țintind un loc de Liga Campionilor. Goalkeeperul român a șomat 19 minute, însă când a fost solicitat a reușit o nouă intervenție uluitoare.

A respins din plonjon, de pe linia porții, o minge de gol reluată cu capul de Fazio, la prima ocazie giallorossa, pe fondul dominării gazdelor.

Pericolul Džeko

Apoi, a și greșit, ieșind pripit în afara careului mic. Noroc că Džeko s-a întors greu după dribling! N-a mai ezitat la șutul tare al lui Kolarov, reținând sigur, la fel centrarea pe "scurt" a lui Džeko.

Tot bosniacul i-a dat mari emoții, trimițând peste bară cu capul. Roma începea să încline balanța, iar dincolo, Kouame și Lapadula, pe contraatac, rataseră cele două situații importante ale Grifonului.

S-a lovit de bară

Radu a și suferit puțin în debutul părții secunde: s-a lovit cu spatele de bară în timp ce urmărea o minge înaltă, dar n-au fost probleme. Și-a revenit rapid, dovadă reflexul la șutul sub transversală expediat de Zaniolo din marginea careului.

Nici devierea lui Veloso la balonul reluat de Džeko nu l-a derutat și a prins în doi timpi. Nu degeaba Roma încearcă să-l aducă la vară în locul lui Olsen.

S-a predat doar la șutul lui El Shaarawy din 7 metri. Prelungirile au fost de-a dreptul halucinante. Romero a egalat (1-1), apoi Mirante l-a faultat în careu pe Sanabria, ce a ratat penaltyul la ultima fază. Grifonul s-ar fi putut salva matematic!

Vezi AICI programul etapei 35 din Serie A

Vezi AICI clasamentul din Serie A

Vezi AICI statisticile meciului

Echipele de start:  

Genoa: Radu - Romero, Radovanovic, Zukanovic - Biraschi, Lerager, Bessa, Veloso, Criscito - Lapadula, Kouame
Antrenor: Cesare Prandelli

AS Roma: Mirante - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, N'Zonzi, Zaniolo, Pellegrini - El Shaarawy, Dzeko
Antrenor: Claudiu Ranieri

 
 

 

Ionuț Radu la AS Roma! Inter l-ar ceda ca monedă de schimb în transferul lui Lorenzo Pellegrini

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează