INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ionuț Radu la AS Roma! Inter l-ar ceda ca monedă de schimb în transferul lui Lorenzo Pellegrini

Ionuț Radu, Genoa
Ionuț Radu, Genoa

Articol de - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:24

Portarul Ionuț Radu (Genoa), ce va fi răscumpărat cu 15 milioane, îl poate înlocui pe Robin Olsen la vară. "Inter vrea ca tânărul talent să-şi continue creşterea într-un mediu şi mai solicitant", a dezvăluit Gazzetta dello Sport.

Roma ar putea avea un portar român din sezonul viitor. Dar nu Ciprian Tătăruşanu, ci Ionuţ Radu ar fi alesul giallorossilor.

Gazzetta dello Sport a dezvăluit că portarul naţionalei U21 ar ajunge monedă de schimb într-o altă afacere cu Inter, după modelul Radja Nainggolan. Nerazzurri îl vor răscumpăra, cum a promis directorul sportiv Ausilio, pe Radu de la Genoa cu 15 milioane de euro, o jumătate din suma necesară achitării clauzei de reziliere a lui Lorenzo Pellegrini, un mijlocaş de 22 de ani pe care Spalletti îl urmăreşte de mai mult timp.

Inter nu-l vinde

"Monchi insistase vara trecută pentru a-l include pe român în transferul lui Nainggolan, însă până la urmă a rămas doar Zaniolo. E clar că gruparea lui Zhang nu lasă să-i scape acest tânăr talent, dar consideră util ca el să-şi continue parcursul de creştere într-un mediu şi mai solicitant. Şi dacă Roma ar fi interesată...", scrie prestigiosul cotidian roz.

Decât să fie rezerva lui Handanovici, Radu ar prefera să apere şi să facă un pas în faţă în carieră: "Clubul capitolin a decis deja să se despartă la vară de suedezul Robin Olsen, iar opţiunea Cragno, de la Cagliari, ar implica o investiţie importantă. Inter nu intenţionează să-şi vândă portarul, cu titlu definitiv, şi deschide negocierile cu Roma pentru un împrumut cu multe clauze legate de diverse bonusuri".

6,16e media notelor primite în Gazzetta dello Sport de Ionuţ Radu în cele 27 de meciuri la Genoa în Serie A

50de meciuri are goalkeeperul român la Genoa, Inter şi Avellino în campionat, în Serie A şi Serie B, plus 2 în Cupa Italiei

600.000 €este salariul net anual primit de Radu, al cărui contract cu Genoa expiră în 2023. O treime faţă de banii luaţi de Pellegrini la Roma

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează