INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GENOA - JUVENTUS

GENOA - JUVENTUS // Cristiano Ronaldo nu e în lotul convocat de Massimiliano Allegri pentru duelul cu Ionuț Radu

Cristiano Ronaldo în duel cu Ionuț Radu FOTO: Guliver/GettyImages
Cristiano Ronaldo în duel cu Ionuț Radu FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 martie 2019 16:04

Cristiano Ronaldo (34 de ani) nu face parte din lotul pe care Massimiliano Allegri l-a convocat pentru înfruntarea dintre Juventus și Genoa, formația lui Ionuț Radu (21 de ani).

  • Genoa - Juventus e duminică, de la 13:30, în direct pe TV Telekom Sport 1 și TV Digi Sport 1.

Ronaldo va lua o pauză după prestația fantastică din returul „optimii” de Liga Campionilor contra lui Atletico Madrid, scor 3-0. Portughezul a marcat toate golurile înfruntării. 

„Să vă explic motivul. Cristiano merge și la națională, unde are două meciuri complicate. Lor li se adaugă și efortul depus în Liga Campionilor. Prefer să îl las acasă, să se odihnească. E riscant pentru el”, a declarat Allegri într-o conferință de presă.

Lotul convocat de Max Allegri: Szczesny, Perin, Pinsoglio, Chiellini, Caceres, Pjanic, Dybala, Alex Sandro, Matuidi, Mandzukic, Kean, Bonucci, Cancelo, Emre Can, Rugani, Bentancur, Bernardeschi, Spinazzola, Nicolussi Caviglia, Moreno.

Ionuț Radu revine după accidentare

Nici căpitanul naționalei sub 21 de ani a României nu e sigur că va evolua contra campioanei Italiei. Ionuț Radu a lipsit etapa trecută, în eșecul 0-1 cu Parma, din cauza unei accidentări. Portarul român a revenit la antrenamente și așteaptă decizia antrenorului Cesare Prandelli.

Vezi și: 

Zinedine Zidane nu pierde timpul » Real Madrid îi vrea pe Nicolo Zaniolo și pe Julian Brandt, după ce l-a luat pe Militao de la Porto

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează