CAMPIONATE  ·  SPANIA

George Clooney vrea să cumpere o sfertfinalistă de Champions League, Malaga!

George Clooney, foto: Guliver/gettyimages
George Clooney, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 25 februarie 2020 14:49

George Clooney (58 de ani), celebru pentru roluri precum cele din seria Ocean's Eleven, se presupune că face parte dintr-un consorțiu care e pe cale să cumpere clubul spaniol Malaga. 

Eliminată în 2013 din sferturile de finală Champions League de către Borussia Dortmund, Malaga trece printr-o perioadă destul de grea: se află pe locul 14 în Segunda Division, iar problemele financiare par a fi destul de accentuate. 

Șeicul qatarez Abdullah bin Nasser bin Abdullah Al-Ahmed Al-Thani (50 de ani) a cumpărat clubul spaniol în 2010 pentru 45 de milioane de euro, însă șeicul nu mai are un cuvânt de spus în afacerile echipei, fiind suspendat 6 luni pentru folosirea ilegală a fondurilor clubului. 

Știrile recente au adus în prim plan un grup de investitori americani, printre care se află și George Clooney, recunoscut pentru investițiile sale în diverse domenii: de exemplu, și-a vândut propriul brand de tequila în 2017 pentru mai mult de 770 de milioane de lire sterline. 

Președintele Adunării acționarilor, Antonio Aguilera, a dezvăluit în presă: 

,,Este vorba de o companie americană foarte puternică de producători de televiziune și film, ce vor să transforme Malaga într-un Hollywood European. Deja filmează aici seriale pentru Amazon și au început și negocierile pentru club. Totuși, nu vor să plătească suma uriașă de 100 de milioane de euro cerută de Al-Thani și speră că vor putea cumpăra clubul pentru 36 de milioane de euro". 

Citește și:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2020, 18:56

SI TU GEORGE ?! STAI LA RAND ! O CUMPARA-O EL PE MALADA,DAR GANDUL II ESTE TOT IN STEFAN CEL MARE.....

caoradea  •  25 Februarie 2020, 16:31

Profesionistilor ! Semifinalista in titlu, sferfinalista in articol. Zilnic greseli elementare...

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1