INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

George Pușcaș ar putea juca și în 2024 în Serie A, dar nu la Genoa. Ce echipă l-a ofertat pe atacantul român

George Pușcaș, în stânga, pe picior de plecare de la Genoa // Foto: Imago
George Pușcaș, în stânga, pe picior de plecare de la Genoa // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 17:20 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 18:11

George Pușcaș (27 de ani) este pe picior de plecare în acest mercato. Curtat de Como, Spezia și Bari, toate din Serie B, atacantul român a intrat pe radarul celor de la Empoli, care l-ar împrumuta până în vară. Pușcaș mai are contract cu Genoa până în iunie 2026.

Genoa ar putea rămâne fără niciun jucător român până la finalul lui ianuarie. Corriere dello Sport a scris în ediția de astăzi căGeorge Pușcaș, aflat pe lista celor pe care antrenorul Alberto Gilardino nu va conta în 2024, a primit o nouă ofertă, de data asta din Serie A. 

Ce „țeapă” a luat Juventus cu Radu Drăgușin!
ITALIA
Ce „țeapă” a luat Juventus cu Radu Drăgușin!

După variantele din Serie B, Como, Spezia și Bari, ultima având șanse importante de a-i oferi revenirea după opt ani, se conturează și o alternativă de a prinde mai multe minute prin mutarea la Empoli, unde ar deveni colegul lui Răzvan Marin până la sfârșitul acestui sezon.

Empoli n-ar avea opțiune de transfer definitiv pentru Pușcaș

Cotidianul citat dezvăluie că Empoli l-a mai vrut pe Pușcaș în sezonul 2018-2019, când „tricolorul" evolua la Palermo, dar jucătorul a preferat să se transfere la Reading, care a știut să-l convingă cu un salariu mai bun. Formația toscană se află pe penultimul loc în Serie A după tur, la doar două puncte de salvarea de la retrogradare, și are cel mai slab atac din campionat.

Doar 10 goluri au marcat cei de la Empoli, a cărei ofensivă e pe ultimul loc în Top 5 campionate din Europa. Elevii lui Aurelio Andreazzoli au acumulat numai trei puncte din tot atâtea remize în ultimele șapte etape și au nevoie de un vârf care să scoată echipa din subsolul clasamentului. Empoli nu va avea și opțiunea unui transfer definitiv la vară.

Genoa va aduce acum un alt atacant, de la Hellas Verona

Deși a pus umărul la revenirea Grifonului în Serie A, Pușcaș este a patra sau a cincea opțiune pentru Gilardino și clubul caută un înlocuitor. O țintă ar putea fi Thomas Henry (29 de ani), atacantul lui Hellas Verona. 

Jurnalistul Nicolo Schira a anunțat că francezul e văzut drept cea mai bună variantă pentru a compensa plecarea lui Pușcaș, care a bifat 10 apariții și un assist în acest sezon la Genoa, în total 282 de minute. După ce în stagiunea trecută George a adunat 1.124 de minute, cu 10 partide ca titular și 4 goluri marcate și un assist.

Citește și alte știri de fotbal internațional

Florin Manea a intrat la discuțiile decisive cu Genoa pentru Radu Drăgușin: „La banii ăștia, italienii o vând și pe soacra patronului!”
TRANSFER DRĂGUȘIN
Florin Manea a intrat la discuțiile decisive cu Genoa pentru Radu Drăgușin: „La banii ăștia, italienii o vând și pe soacra patronului!”
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează
SPANIA
Supercupa șeicilor! Puterile Spaniei se înfruntă în Arabia Saudită » Cum se împart banii + cât „donează" Real, Barcelona și Atletico

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează