INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Șansă nesperată pentru George Pușcaș! Cum ar putea ajunge titular atacantul român la Genoa

Șansă nesperată pentru George Pușcaș. Foto: Imago Images
Șansă nesperată pentru George Pușcaș. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 14:29 / Actualizat joi, 24 august 2023 15:44

Albert Gudmundsson (26 de ani) a fost suspendat preventiv de federația islandeză, după ce au apărut acuzații de agresiune sexuală la adresa atacantului de la Genoa. George Pușcaș (27) ar putea avansa din rezervă în titular, urmând a fi partenerul lui Mateo Retegui (24) în echipa lui Alberto Gilardino.

George Pușcaș ar putea să nu mai plece în Turcia. Deși are oferte de la Caykur Rizespor și Gaziantepspor, „tricolorul” ar primi o șansă nesperată, avansând în ierarhia jucătorilor din ofensiva Grifonului genovez. 

„Rușinos!” » Toni Kroos, indignat de decizia unui tânăr jucător din La Liga de a semna cu o echipă din Arabia Saudită
TRANSFER
„Rușinos!” » Toni Kroos, indignat de decizia unui tânăr jucător din La Liga de a semna cu o echipă din Arabia Saudită

Albert Gudmundsson, acuzat de agresiune sexuală

Rezervă nefolosită în meciul cu Fiorentina (1-4) din prima etapă a Seriei A, atacantul român ar putea profita de un eveniment extrasportiv. Albert Gudmundsson, titular alături de Mateo Retegui în tandemul ales de antrenorul rossoblu, are probleme juridice. 

Internaționalul islandez este acuzat de agresiune sexuală asupra unei femei, care l-a denunțat la poliție! "Federația de la Reykjavyk l-a suspendat temporar până la finalizarea anchetei și el nu va lua parte la următoarele partide din preliminariile Euro 2024. Așa este procedura, aplicată,și în situații similare", scrie La Repubblica.

Genoa nu l-a restricționat încă pe Albert Gudmundsson

Imediat ce a aflat vestea, conducerea clubului liguric l-a băgat în ședință pe golgheterul lui Genoa și i-a cerut explicații. Jucătorul a negat toate acuzațiile: „Este lipsit de orice fel de fundament”, a declarat Albert. 

Jucătorul beneficiază, deocamdată, de prezumția de nevinovăție și participă normal la pregătiri cu nou promovata în Serie A. 

Șansă nesperată pentru George Pușcaș! Cum ar putea ajunge titular atacantul român la Genoa
Albert Gudmundsson, atacantul lui Genoa. Foto: Imago Images

Episodul reclamat de femeia respectivă s-ar fi petrecut acum câteva luni, iar Gudmundsson tocmai ce revenise la reprezentativa nordică după numirea ca selecționer a lui Hareide. Are în prezent 35 de prezențe și 6 goluri marcate pentru reprezentativa Islandei.

14 goluriși 5 pase decisive a reușit Albert Gudmundsson în 38 de partide jucate pentru Genoa în toate competițiile sezonului trecut

În Islanda au fost mai multe astfel de cazuri, cu fotbaliști suspendați apoi reintegrați la echipa națională, tot din cauza unor acuzații de agresiune sexuală. 

Ca de exemplu Aron Einar Gunnarsson ori Eggert Gunnthor Jonsson. S-a luat și măsura înlocuirii președintelui federației, acum fiind în funcție o femeie, Vanda Sigurgeirsdottir.

VIDEO. Edi Iordănescu despre criticile la adresa lui George Pușcaș: „Nu sunt de acord cu ce s-a discutat”

Citește și:

Lille caută un portar experimentat pentru postul de rezervă și a pus ochii pe un internațional român rămas fără contract

„Avem tot ce ne trebuie” » Farul visează la o seară magică în turul cu HJK Helsinki

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ahile99999999999999
ahile99999999999999  •  24 August 2023, 23:03

vine nenea *** antrenor la Genoa numai asa..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ideclass
ideclass  •  24 August 2023, 17:10

Lui asta ii cade mingea in cap de prost ce e! Antitalent! Nu este hate, e adevarul gol golutz!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează