INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARAJ EURO 2020 / FINALĂ

Georgia - Macedonia de Nord 0-1. Prim-ministrul macedonean, premiere inedită după o calificare istorică. Pe Facebook!

Georgia - Macedonia de Nord 0-1
Georgia - Macedonia de Nord 0-1

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 17:55 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 17:58

Pandev și coechipierii lui vor veni la București pentru primul turneu final al Macedoniei de Nord. Fiecare jucător va primi 10.000 de euro

Fără Liga Națiunilor, Macedonia de Nord nu ar fi jucat probabil niciodată la Euro. A reușit acum, în premieră. Naționala aflată pe locul 65 în clasamentul FIFA-Coca Cola va veni în vară la București, având două meciuri pe Arena Națională: cu Austria (13 iunie) și Ucraina (17 iunie). Al treilea, contra Olandei, va fi la Amsterdam (21 iunie).

Veteranul Goran Pandev, 37 de ani, cel care câștiga Champions League alături de Cristi Chivu și Inter în 2010, se poate retrage în glorie, după golul calificării la turneul final. "Am disputat atâtea meciuri ca acesta de-a lungul carierei. Experiența mea ne-a ajutat. Sunt incredibil de fericit".

O calificare premiată de guvernul macedonean. Prim-ministrul Zoran Zaev a găsit o cale inedită de a anunța recompensa internaționalilor. Pe Facebook. "În această seară, în timpul ședinței de guvern, am decis să răsplătim membrii naționalei noastre de fotbal. Fiecare va primi 10.000 de euro din bugetul de rezervă pentru acest succes istoric" a fost mesajul lui Zaev.

Dezastrul Serbiei » Al 5-lea Euro ratat! Lacrimi și furie: „De ciudă, de-abia mai pot vorbi”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
pain89
pain89  •  13 Noiembrie 2020, 21:21

macedonia poate, noi nu? poate avem si noi norocul sa jucam in urna valorica mai slaba pe nivelul nostru real si avem si noi noroc la calificare, sper sa luam batai multe sa ajungem si noi in situatia macedonenilor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează