INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MĂRTURISIRE

FOTO „Ojalá” » Cum a răspuns Georgina Rodriguez la cea mai importantă întrebare din documentarul Netflix

Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ georginagio +48   FOTO
Georgina Rodriguez // foto: Instagram @ georginagio

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 15:00 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 15:16

Georgina Rodriguez (27 de ani), iubita lui Cristiano Ronaldo (36), a fost întrebată despre căsătoria cu fotbalistul lui Manchester United.

Duminică, Georgina Rodriguez a publicat pe contul de Instagram un „teaser” al documentarului Netflix care o va avea drept protagonistă. 

+44 FOTO

Georgina Rodriguez, întrebată despre căsătoria cu Cristiano Ronaldo: „Ojalá”

În imaginile împărtășite de modelul argentinian, Georgina este întrebată de prieteni despre o eventuală nuntă cu Cristiano Ronaldo. Răspunsul ei? „Nu depinde de mine. Ojalá”.

Ojalá înseamnă „Cu voia lui Dumnezeu”, fiind o expresie adaptată din limba arabă. 

Fosta soție, reacție tulburătoare după ce a aflat că Hulk i-a lăsat nepoata însărcinată: „Îmi știa slăbiciunile”
MONDEN
Fosta soție, reacție tulburătoare după ce a aflat că Hulk i-a lăsat nepoata însărcinată: „Îmi știa slăbiciunile”

Georgina și Cristiano Ronaldo sunt împreună din ianuarie 2017, când și-au oficializat relația, iar împreună au o fiică în vârstă de 3 ani, Alana. Cristiano Ronaldo are alți 3 copii, pe care îi crește alături de Georgina. 

În „teaserul” publicat de Georgina Rodriguez pe Instagram apar cadre intrigante din viitorul documentar Netflix. Printre acestea se numără momente în care Cristiano Ronaldo joacă fotbal cu băiatul său, Cristiano jr., sau discuții private din timpul zborurilor și evenimentelor la care Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo și prietenii lor au participat. 

+44 FOTO

Georgina Rodriguez, alături de Cristiano Ronaldo la EURO 2020

Filmările pentru documentar s-au desfășurat și în vară, în timpul EURO 2020. La meciul dintre Portugalia și Belgia, scor 0-1, Georgina s-a susținut pe Cristiano Ronaldo din tribune, alături de fiul cel mare al starului portughez.

Frumoasa brunetă a avut un dispozitiv prins pe spate, fanii din tribunele stadionului din Sevilla remarcând vârful antenei.

Georgina avea atașat un microfon care trebuia să capteze sunetul din jur, dar și cum se reacționează aceasta în timpul partidelor lui Ronaldo. Înregistrările vor apărea în documentarul Netflix.

„Le-a tăiat respirația” » Georgina Rodriguez, apariție senzațională

La începutul lunii, Georgina Rodriguez a fost prezentă la Festivalul de Film de la Veneția, unde a ieșit în evidență cu ținuta sa superbă.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate privirile pe covorul roșu la a 78-a ediție a Festivalului de la Veneția, unde aceasta a fost invitată de marcă. Îmbrăcată într-o salopetă neagră pe care a ales să o poarte cu un sacou de aceeași culoare, ambele create de Ermanno Scervino, și încălțată cu o pereche de sandale nude, Georgina a atras toate privirile. 

Modelul și-a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante, un inel supradimensionat și o pereche de cercei din aceeași colecție cu bijuteria de pe deget.

+44 FOTO

Mai multe știri despre Cristiano Ronaldo:

Conflict de lux la Manchester United înainte de partida din Liga Campionilor! De la ce a pornit totul

Cristiano Ronaldo a decis: devine antrenor după retragerea din fotbal » prima echipă pe care ar putea să o pregătească

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează