INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo a decis: devine antrenor după retragerea din fotbal » prima echipă pe care ar putea să o pregătească

Cristiano Ronaldo
Foto: Imago
Cristiano Ronaldo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 10:40 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 10:54

Cristiano Ronaldo (36 de ani), fotbalistul celor de la Manchester United, a decis să devină antrenor după ce își va termina cariera de jucător.

Starul „diavolilor” plănuiește să se retragă de la Manchester United și și să rămână în cadrul clubului, ca antrenor la centrul de copii și juniori.

Acolo, l-ar putea antrena pe fiul său, Cristiano jr, în vârstă de numai 11 ani, care tocmai și-a început cariera la clubul din Manchester, anunță The Sun. 

Chiar dacă are 36 de ani, Ronaldo mai poate juca ani buni pentru United, lucru spus și de antrenorul echipei, Ole Gunnar Solskjaer.

Nu aş fi surprins dacă va juca până la 40 de ani. Modul în care se antrenează, îngrijeşte, este totul. El şi-a pus fiecare efort pentru a deveni jucătorul de acum. Mentalitatea sa este perfectă şi vine doar din el. El va continua până când picioarele sau capul îi vor spune «S-a terminat. Am dat totul»”, a spus antrenorul lui Manchester United, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Ronaldo, implicat în faza zilei în Anglia

Manchester United a pierdut ultimul meci din campionat, 0-1 acasă contra celor de la Aston Villa. La finalul partidei, portarul oaspeților, Emiliano Martinez, a oferit faza zilei.

Concret, în minutele de prelungire ale partidei, United a beneficiat de un penalty. Deși Cristiano Ronaldo era pe teren, s-a respectat ordinea executării loviturilor de la 11 metri înainte de transferul acestuia, astfel că Fernandes a „arestat” balonul. 

Specialistul lui United de la 11 metri a ratat: șut mult peste poartă. E pentru prima dată în carieră când Bruno nu prinde nici măcar poarta de la punctul cu var.

Înainte de execuția propriu-zisă, Emiliano Martinez, portarul oaspeților, a oferit un moment de neuitat: l-a indicat în mai multe rânduri pe Cristiano Ronaldo cu degetul, semn că goalkeeperul argentinian voia ca CR7 să bată penalty-ul.

+9 FOTO

United nu mai ratase un penalty în prelungiri din 21 septembrie 2003, Ruud van Nistelrooy cu Arsenal, la scorul de 0-0.

Rezumatul meciului Manchester United - Aston Villa:

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Concurență pentru Real Madrid! Alt nume mare din fotbalul european îl vrea pe Kylian Mbappe

Guardiola e UNIC! A intrat în istorie după un gol norocos » Vezi AICI reușita

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează