INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Concurență pentru Real Madrid! Alt nume mare din fotbalul european îl vrea pe Kylian Mbappe

Manchester City îl vrea pe Kylian Mbappe // sursa foto: Imago
Manchester City îl vrea pe Kylian Mbappe // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 14:43 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 14:51

Șeicul Mansour a dat mână liberă conducerii lui Manchester City să facă toate eforturile financiare posibile pentru a-l transfera în vara viitoare pe Kylian Mbappe (22 de ani).

Se ascute lupta pentru a obține semnătura lui Kylian Mbappe. Un alt nume mare din fotbalul european a intrat în cursă pentru atacantul francez de 22 de ani, care se află în ultimul sezon de contract. 

Manchester City vrea să-i aducă lui Pep Guardiola un atacant și patronul Mansour bin Zayed Al Nahyan a dat un „cec în alb” conducerii, în speță directorului Txiki Begirustain, să facă toate eforturile financiare necesare perfectării spectaculoasei mutări a starului vicecampioanei Franței.

Propunere excelentă pentru Kylian Mbappe

Cotidianul AS dezvăluie, citând doi specialiști englezi în mercato, Ian McGarry și Duncan Castles, că nu contează prețul și că Mbappe va fi tentat cu un salariu atractiv și o primă de instalare consistentă, având în vedere că ar veni liber în vara viitoare. 

Ales jucătorul lunii în Ligue 1, Kylian a refuzat mai multe propuneri de prelungire a contractului făcute de șefii parizieni în ultimele luni, în speranța că va pleca la Real Madrid. Numai că PSG s-a opus să-i dea drumul, respingând trei propuneri ale grupării madrilene, inclusiv una de 180 de milioane de euro.

4 goluri și 4 pase decisiveare Mbappé în opt meciuri din acest sezon jucate în Ligue 1 și Liga Campionilor

Manchester City l-a ratat pe Kane

Pep Guardiola a ratat, la rându-i, obiectivul ofensiv pe care și l-a fixat în vara trecută și Mbappe ar fi revanșa în materie de trasnferuri. City l-a tot curtat pe Harry Kane, numai că nici Tottenham n-a cedat ofertelor și căpitanul Angliei și-a luat adio de la mutarea visată la Manchester și și-a anunțat fanii că rămâne la Londra. 

În august, Jack Grealish a devenit cel mai scump jucător din istoria lui Manchester City, fiind cumpărat de la Aston Villa în schimbul sumei de 117,5 milioane de euro.

160 de milioane de euroeste cota de piață, conform transfermakrt.de, a lui Mbappe

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Jurgen Klopp și James Milner, aproape de bătaie » De la ce ar fi pornit totul

Scoțienii l-au întrebat pe Ianis Hagi despre transferul la AS Roma! Reacția românului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
flosud97
flosud97  •  25 Septembrie 2021, 17:26

Pot aparea 100 de echipe care vor sa-l cumpere, el à refuzat milioane pentru à juca la o singura echipa Real Madrid, restul de echipe sunt in capul vostru si doar voi il puteti transfer peste tot

michael
michael  •  25 Septembrie 2021, 16:38

*** acum e la mare căutare, anul viitor sau peste 2-3 ani, cred că nu-l mai vrea nimeni!! La ce ifose are, nu m-ar mira!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albastrualb
albastrualb  •  25 Septembrie 2021, 15:24

Un singur club e GRANDIOS , si ala e Real madrid , restul cluburi mari . va merge la Real

Vezi toate comentariile (3)
Comentează