INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Iubita lui Cristiano Ronaldo, imagini de senzație la Masked Singer: „Îmi place șunca de calitate”

Georgina Rodriguez la Masked Singer, foto: The Sun +48   FOTO
Georgina Rodriguez la Masked Singer, foto: The Sun

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 08:44 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 09:00

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a participat la ediția spaniolă a Masked Singer, acolo unde a impresionat pe toată lumea cu vocea ei. 

În vârstă de 26 de ani, Georgina a fost costumată într-un leu. Înainte ca juriul să ghicească cine este, a fost rugată să dea câteva indicii. „Îmi place șunca, șunca de calitate. Îmi mai place să mă uit la serialul meu favorit de pe canapeaua mea favorită și, poate, odată să fiu de cealalată parte a ecranului”, a explicat Georgina. 

+44 FOTO

Mădălina Ghenea vs Georgina Rodriguez! Duel spectaculos pe covorul roșu de la Veneția: pe cine desemnezi câștigătoare?

  • Când audiența a început să îi strige numele, Georgina și-a dat jos masca: „A fost o mare onoare pentru mine să mă întorc în această țară și să particip la acest concurs”. 
  • „#MaskSinger este cea mai bună emisiune de divertisment din Spania în ultimii 8 ani cu 27,4% și cea mai vizionată a sezonului, cu 3.740.000 de spectatori pe @antena3com. De asemenea, a atins minutul de aur cu aproximativ 4,4 milioane de telespectatori în momentul în care mi-am scos masca (30,2% din audiență)”, a scris apoi Georgina pe Instagram. 

View this post on Instagram

Qué gran honor actuar en el estreno de MASK SINGER en España!!! 😍💃🏻✨ #MaskSinger arrasa como el mejor estreno de entretenimiento en España en 8 años con un 27,4% y lo más visto de la temporada con 3.740.000 espectadores en @antena3com. También consigue el minuto de oro con cerca de 4,4 millones de espectadores en el momento en el que yo me quito la máscara (el 30,2% de la audiencia). En redes sociales fuimos líderes: primer trending topic nacional, segundo mundial, 35 trending topics en total. Además, fue líder en share social y acumula +77.700 tuits y 40 millones de impresiones. El minuto de oro del día en redes se produjo a las 00:19h, con 1.995 tuits en un solo minuto, cuando se descubrió que YO estaba debajo de León 🦁 Muchas gracias ❤️ @masksingera3 @antena3com @fremantleesp @susanauribarri @ivana_rh @alfinproducciones

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cum s-au cunoscut Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: „A fost dragoste la prima vedere”

Georgina Rodriguez a povestit cu ceva timp în urmă cum a decurs prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo: „A fost dragoste la prima vedere”. „M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări”. Ce a urmat. 

Detaliul uluitor remarcat de fani! Ce avea Georgina Rodriguez pe masă, când a ieșit cu Cristiano Ronaldo: „Se poate mai exotic de atât?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează