INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Unde s-au întâlnit Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: „A fost dragoste la prima vedere”

Georgina, soția lui Cristiano Ronaldo +48   FOTO
Georgina, soția lui Cristiano Ronaldo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2020 22:15

Georgina Rodriguez a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Cristiano Ronaldo: „A fost dragoste la prima vedere”.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează un cuplu de 4 ani. Frumoasa din Argentina a povestit cum a descurs prima întâlnire. 

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Prima întalnire cu Cristiano a fost la Gucci, acolo unde lucram ca asistentă de vânzări. La câteva zile distanță, ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, a declarat Georgina Rodriguez conform Marca.

+44 FOTO

„Nu pot sa spun că îmi place, mă uit acum doar pentru a-l vedea jucând pe Cristiano. Este singurul care reușește să mă emoționeze în timpul unui meci. Sunt norocoasă să fiu iubita celui mai bun fotbalist din toate timpurile"
- Georgina Rodriguez

VIDEO / Cristiano Ronaldo s-a antrenat și în timpul autoizolării

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

S-a întors în Italia, dar nu are voie la antrenamente » Cristiano Ronaldo, în carantină timp de două săptămâni

Cristiano Ronaldo vrea să mai bată un singur record: „Nu se retrage până atunci”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
theologus9
theologus9  •  07 Mai 2020, 11:32

Pai? mai zi.mi unul care are 5 ucl, cu 2 echipe diferite, 3 capionate cu echipe diferite, goleadorul celei mai mari echipe din lume, Nations League, Campion european, 5 baloane, Goleadorul all time ucl. Mai e vreunul? Nu! Atunci e clar, e cel mai bun din lume all time, pana mai vine unul sa egaleze ce.a facut Ronaldo, el ramane cel mai bun. Acum inteleg este un jucator cu 6ucl, este un jucator cu 6 baloane, dar nici unul nu le are pe toate cele de mai sus.

mordi
mordi  •  07 Mai 2020, 00:24

"Sunt norocoasă să fiu iubita celui mai bun fotbalist din toate timpurile"... femeia o arde cu Maradona? Sau cu Messi? :))

iung811
iung811  •  06 Mai 2020, 23:14
Postat de Carlos Mendoza pe 06 Mai 2020, 23:07

Daaaaaa... “din toate timpurile”....

Si ce voiai sa spuna? Oricum f.tare fata

Vezi toate comentariile (4)
Comentează