INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREZENTARE

video+foto Georgina Rodriguez, prezență inedită la prezentarea lui Cristiano Ronaldo » Cum a apărut pe scenă în Arabia Saudită

Articol de GSP - Publicat marti, 03 ianuarie 2023 19:56 / Actualizat marti, 03 ianuarie 2023 20:09

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost prezentat azi la Al Nassr. Alături de el, în fața fanilor din Arabia Saudită, a fost prezentă și o parte din familia sa.

Într-o ceremonie spectaculoasă, în fața 20.000 de fani, Cristiano Ronaldo a fost prezentat la noua sa formație. La finalul festivității, pe scenă a apărut și familia portughezului. 

Georgina Rodriguez, alături de Cristiano Ronaldo la prezentarea la Al Nassr

+43 FOTO

În ultimele minute ale ceremoniei, Ronaldo a fost însoțit de logodnica sa, Georgina, și 4 dintre cei 5 copii ai săi: Cristiano jr, Eva, Mateo și Alana. A absentat micuța Bella, 8 luni. 

Obișnuită cu aparițiile spectaculoase, Georgina Rodriguez a ales pentru ceremonie o ținută discretă, formată din blugi, o helancă și o haină neagră.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, o relație ca și încheiată?

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez (28 de ani) ar fi „intrat în criză”, iar cei doi au amânat planurile de nuntă. În cadrul emisiunii mondene „Socialite”, s-a relatat că relația dintre cei doi n-ar mai fi ca pe vremuri. S-a constatat că cei doi nu mai au chimia din trecut, plecând de la imaginile în care Ronaldo a primit cadou de la Georgina un Rolls Royce, de Crăciun.

+44 FOTO

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. - în care Ronaldo primește mașina de Crăciun)

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă", a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

Cristiano și Georgina sunt împreună din 2016 și au împreună două fete. Alana Maria, primul copil al cuplului, s-a născut în 2017. Cel de-al doilea copil a venit pe lume în 2022. Ronaldo și Georgina au trecut și prin momente tragice, după decesul unuia dintre gemenii născuți în 2022.

Citește și:

Ce gafă! Cristiano Ronaldo a greșit numele țării în care s-a transferat, chiar în conferința oficială » N-a nimerit nici măcar continentul

VIDEO+FOTO Cristiano Ronaldo, prezentat la Al Nassr: „Contractul este unicat, pentru că eu sunt un jucător unic” » Mii de fani au venit pe stadion pentru un eveniment spectaculos!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Moshu
Moshu  •  03 Ianuarie 2023, 20:27

Oare de ce insistati sa prezentati fake-ul ala mereu si mereu ? Ca nu aveti rusine stiam,dar nici un pic de minte nu exista in ceva-ul ala care ar putea fi un cap ? Penibili !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează