INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Georgiy Sudakov, marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată

Georgiy Sudakov, marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată
Georgiy Sudakov, marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2022 20:29 / Actualizat luni, 14 martie 2022 20:36

Mijlocașul lui Șahtior Donețk, Georgiy Sudakov (19 ani), catalogat de mulți drept marea speranță a fotbalului ucrainean, este blocat într-un buncăr din Kiev, alături de soția sa însărcinată.

Fernando Valente, fost antrenor al echipei secunde a lui Șahtior, a vorbit despre clipele de coșmar prin care trece tânărul mijlocaș. Considerat de portughez drept „cel mai mare talent pe care l-a antrenat în cariera sa de 20 de ani”, Sudakov se ascunde din calea războiului într-un buncăr din Kiev, alături de soția sa însărcinată.

A jucat în perioada Cooperativei și acum dezvăluie: „Din 34 de etape, 20 și ceva erau blat. Dacă v-aș fi înregistrat, trăiam toată viața ca boierul!”
MECIURI TRUCATE
A jucat în perioada Cooperativei și acum dezvăluie: „Din 34 de etape, 20 și ceva erau blat. Dacă v-aș fi înregistrat, trăiam toată viața ca boierul!”

Georgiy Sudakov, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată

„Sudakov e cel mai mare talent cu care am lucrat, e internațional de tineret ucrainean și, de curând, și-a prelungit contractul cu Șahtior până în 2026, Un băiat fantastic, ce așteaptă un copil alături de soția sa, Liza.

Aveau vise, care le-au fost răpite. Acum se află într-un buncăr din cauza unui război fără sens. Da, plâng și mă rog pentru acest cuplu și pentru toți tinerii jucători și prieteni pe care i-am lăsat în Ucraina, cei care m-au făcut fericit în ultimii doi ani. Inima mea este frântă”, a fost mesajul transmis de Fernando Valente pe contul său de Instagram.

Contactat de cotidianul spaniol AS, antrenorul portughez a oferit mai multe detalii: „Sudakov este un copil cu un potențial enorm, poate juca pentru Barcelona sau Manchester City. Este cel mai mare talent cu care am lucrat și e jucătorul cu care am cea mai strânsă relație. 

Pe telefon, am o poză cu el și iubita sa, dinainte de război, în care ambii erau fericiți. Acum ceva timp, mi-a trimis o altă poză, în care se află, triști, în buncăr. De fiecare dată când văd pozele încep să plâng”, a declarat antrenorul.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Gestul care a uimit pe toată lumea! Ce au putut face jucătorii lui Sheriff Tiraspol

Mircea Lucescu nu e de acord cu măsurile impuse împotriva sportivilor ruși: „În opinia mea, sportul ar trebui să unească oamenii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
itu52
itu52  •  14 Martie 2022, 23:22

În exterior avem „Marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată”. Noroc că interiorul explicitează și ne dă forma corectă „Georgiy Sudakov, marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată”. Cam așa fabricați știrile bombastice cu scoateri din context. Aici ați ciupit gramatica, dar de cele mai multe ori răsuciți sensurile.

224556945391005
Horneţ Mirel  •  14 Martie 2022, 21:46

Nu inteleg. De ce il plangeti? Ceilalti lupta iar el se ascunde ! Sa ii fie rusine si lui, dar si VOUA !!!!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează