INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Probleme pentru Gerard Pique și iubita lui » Spaniolii scriu că au fost dați afară dintr-un restaurant

Articol de GSP - Publicat marti, 21 februarie 2023 15:06 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 18:01

După ce s-au fotografiat în premieră împreună, oficializând relația, Pique și noua lui iubită, Clara Chia Marti, sunt văzuți tot mai des în locuri publice. 

Totuși, ultima aventură în oraș a celor doi nu s-ar fi terminat cu bine. Presa din Spania scrie că fostul fundaș și iubita lui ar fi fost dați afară dintr-un restaurant din Barcelona. 

+14 FOTO

Pique și Clara Chia Marti, dați afară dintr-un restaurant

 Într-un videoclip devenit viral pe internet, cei doi apar plecând dintr-un local. Spaniolii speculează că cei doi nu au fost primiți în restaurantul cu specific japonez, bazându-se pe faptul că erau vizibil supărați. 

Cum a numit-o Shakira pe Clara Chia Marti 

Potrivit Marca, în emisiunea „Mitre Live” jurnaliștii au dezvălui că Shakira a avut un apelativ jignitor la adresa Clarei, când aceasta lucra la firma lui Pique, Kosmos 

„Shakira o cunoștea pe Clara, dar o considera o stagiară în firmă. De aceea a durut-o atât de tare când a aflat că Pique a înșelat-o cu ea. A fost o surpriză totală. Shakira o cunoștea și o numea mironosiță”, notează spaniolii. 

Citește și:

Cristiano Ronaldo și-a schimbat casa din Arabia Saudită » Chiria uriașă plătită în 2023 și condițiile de lux la care renunță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  26 Februarie 2023, 17:55

Ca sa vedeti cum este jurnalismul de azi si cum dezinformează si ameţeşte !!...in video spune clar ca au iesit sa cinaeze intr-un restaurant japonez in Los Angeles SUA !!..patronul restaurantului era mare fan Shakira si nu i-a permis lui Clara Chia accesul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează