INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Gerard Pique o pune la punct pe Shakira: „Nu se gândește la consecințe. Ce trebuie să se întâmple? Să se sinucidă cineva?”

Gerard Pique (foto: Guliver/Getty Images)
Gerard Pique (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2023 10:06 / Actualizat miercuri, 05 aprilie 2023 12:08

Gerard Pique și iubita lui, Clara Chia, au fost în ultima jumătate de an ținta predilectă a hiturilor lansate de Shakira, fosta parteneră a catalanului. Despărțirea dintre fostul fotbalist de la Barcelona și cântăreața columbiană nu a fost una tocmai amiabilă. Dacă o vreme fundașul a ales să nu răspundă, acum o atacă pe artistă.

Într-o discuție cu jurnalistul spaniol Gerard Romero, pe Twitch, Pique s-a declarat dezamăgit de atitudinea mamei celor doi copii ai săi, dar și a fanilor acesteia.

Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește
METROSPORT
Fiica lui Gică Popescu, viață de vis în străinătate! Cu ce se ocupă Maria la 21 de ani și unde locuiește

„E la modă genul ăsta de dispută, de la distanță, cealaltă nu se gândește la consecințele pe care le poate avea la nivel mental asupra persoanei care e ținta acestor înțepături.

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Ea e latinoamericană. Nu știți ce mesaje am primit de la fanii ei. Mie nu-mi pasă, pentru că sunt oameni pe care nu-i cunosc, cred că nu au o viață... De ce le-aș da importanță? Pentru mine sunt zero. Nu-i voi întâlni în viața mea, sunt ca niște roboți”.

Comentariile lui Pique au stârnit o indignare masivă pe internet, fanii acuzându-l că este „rasist și xenofob de joasă speță” și îndemnându-l să o trateze cu respect pe fosta sa parteneră Shakira. Iată câteva dintre comentariile semnalate de Daily Mail.

  • „Gerard Pique, un spaniol, tocmai a insultat latino-americanii pentru că este rănit de niște comentarii urâte din partea unor oameni de pe internet?” 
  • „Nu doar latino-americanii au luat apărarea Shakirei, ci și noi ceilalți. El pare xenofob”. 
  • „Gerard Pique, xenofob față de poporul latino! Shakira îmi pare foarte rău pentru ceea ce ai trecut". 
  • „De ce a adus în discuție faptul că este latino-americană din senin? Comentariile lui păreau stereotipice, xenofobe insinuează că latino-americanii sunt violenți”
  • „Ce îndrăzneală... să fii atât de rasist și xenofob față de mama copiilor tăi care și-a pus literalmente cariera internațională pe pauză doar pentru a avea grijă de familia ei și Pique a înșelat-o...”.
  • „Piqué, cunoscut ca fiind un jucător de fotbal, spunând că latino-americanii, una dintre cele mai mari baze de fani ai fotbalului, nu au viață”.
  • „Ce legătură are partea latino-americană cu orice???? Un ratat este un ratat peste tot în lume”

Fostul căpitan al Barcelonei nu e de acord cu felul în care Shakira a ales să acționeze după despărțire și îndeamnă oamenii să mediteze asupra acestui aspect: „La nivel personal, ea iese foarte bine, e cea mai tare, dar nu ne gândim deloc la cealaltă persoană. Ce trebuie să se întâmple? Să se sinucidă cineva și noi să spunem: «Oh, am mers prea departe?!» Sunt foarte dezamăgit de societatea în care trăim”.

Shakira a părăsit Barcelona! S-a mutat la Miami

La aproape un an de la despărțirea de Gerard Pique, Shakira a anunțat că a părăsit Barcelona. Artista din Columbia a anunțat duminică noaptea că a plecat Barcelona. Pique e furios pentru că artista a părăsit Barcelona, deși fusese anunțat de multă vreme în privința deciziei.

+7 FOTO

„M-am stabilit în Barcelona pentru a le oferi o stabilitate copiilor mei, stabilitate pe care acum o căutăm într-un al colț de lume, unde să fim alături de familie, prieteni și mare. Azi începem un nou capitol în căutarea fericirii. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine când am făcut surf pe valurile din Barcelona, oraș în care am învățat că prietenia durează mai mult decât iubirea. Vreau să le mulțumesc celor care au fost alături de mine pentru a mă înveseli, pentru a-mi șterge lacrimile, pentru a mă inspira și pentru a mă ajuta să cresc”, a fost mesajul postat de Shakira.

Citește și alte articole:

Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”
METROSPORT
Oana Marica, fosta lui Marius Niculae, duce o viață de lux » Cum face bani „Bunesa de la Urlați”
L-a uitat pe Denis Alibec » Cine e noul preferat al Andreei Bododel: a venit cu tricoul lui în Giulești
METROSPORT
L-a uitat pe Denis Alibec » Cine e noul preferat al Andreei Bododel: a venit cu tricoul lui în Giulești

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sughibughi
sughibughi  •  05 Aprilie 2023, 15:35

are dreptate Pique

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Aprilie 2023, 13:06

America Latină e la nivelul Africii

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  05 Aprilie 2023, 12:53

Ba fratilor, de ce dati in cineva care si-a inselat concubina si si-a parasit familia pt o gaura? :'( De ce nu ii faceti statuie? Eu stiam ca a fost o gloaba de prin 2017 si pana cand s-a retras, dar nu stiam ca e si un gunoi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează